Pnrnhr Bebeğinin poposunda sakral gamze olan var mı? Benimkinde var ve internette pek iyi bir şey okumadım
Feymu14 Canım Gamze derken içe doğru delik mi akıntı oluyor mu sadece hafif çukursa normal bir durummuş ama içeri doğru ileri seviyede ise delik gibi ve akıntı oluyorsa dikkat edilmeli
Minikprensim Pnrnhr canım benim oğlumda da var gamze. Kalça çıkıklığı ultrasonu çektirirken gamzesine de bakılsın yazmış doktor. Ona da bakıldı. Şükür bişey çıkmadı. Sizinkine de bakarlar ve için rahatlar canım
handedncl Bizde de var ama doktor delik olmadığı sürece sorun yaşatmaz dedi. Sadece ilerleyen dönemlerde kıl dönmesi sıkıntısı yaşayabilir dedi ki bu da sorun değil tani bu kadarla sınırlı kalsın inşAllah 🙏🏻
Minikprensim [bilinmeyen] bebeğin bir hafta sonra doktor kontrolünden geçmesi gerekiyor siz götürmediniz mi
Minikprensim [bilinmeyen] doktor bize ilk hafta kontrolünde söylemişti. Siz bir dahaki gidişinizde özellikle gösterin ve kalça çıkıklığı için bakılırken gamzesine de bakılır inşallah herhangi sorun olmaz bebişlerimizde 😊
Deril_atlas Dün ultrasonumuz vardı kızlar şükür birşey çıkmadı bizimde fakat raporda doktor isterse emar çekilebilir dedi doktor gerek YÖK ama siz isterseniz çektirin dedi kararsızım tam kesinleştirmek istiyorum ama Emarda da çocuğu uyutuyorlar 1 cc atarak vereceğiz 20 dakika sürecek dediler ne yapsam bilemedim ama sakral Gamze de açıklık yoksa korkmayın diyor doktorlar.ultrason çektirmeyen varsa içini biraz olsun rahatlatsın inşallah