Aselinannesi0655 Kızlar 15 aylık bebegim sanki artık tek uyku istiyor ama bilemiyorum ya dün 12:45 de ilk uykuyu bitirdi ve gece 10 da uyudu9 saat ayaktaydı asla uyutamadım ne öglen ne akşam. Bugun de sabah 7 de kalktı 12.30 da uyudu nasıl yapıcam bilmiyorum
cokbilmismom Aselinannesi0655 14 aylıkken falan geçtik. Günde bir kere saat 1de uyutuyorum suan 19 aylık
sanutgan Aselinannesi0655 13 aylıkken geçtik bizde 12:30 da uyuyor 14:00-14:30 a kadar o yetiyor ona akşama kadar zaten akşamda 20:30da uyku rutinimizi uygulayıp 9-9:30 gibi dalmış oluyoruz uykuya
kalbimegem Aselinannesi0655 ben oğlumu 2.5 yaşına kadar günde iki kez uyutuyorduum çünkü o da istiyordu çok hareketli koşma zıplama derken yoruluyor uyumazsa huysuzlasiyordu şu an 38 aylık hala öğlen uyutuyorum
Aselinannesi0655 cokbilmismom kaç saat uyutup gece tekrar kaç da uyutuyorsunuz. Sabahları kaç da kalkıyor
cokbilmismom Aselinannesi0655 valla çok değişken bazen 7de kalkar bazen 8 de akşam 9 buçuk 10 falan uyur gündüz bazen 40 dk bazen 1bucuk saat
Aselinannesi0655 gurbettebirannee arkada kalbimegem ya postu ben açtım ama şuan gerçekten ağlayarak yazıyorum. 3 de kalktı 13:00 gibi uyumuştu.6.5 saattir ayakta kıyamet kopuyor tek uyku da mı istemiyor ben anlamıyorum ya. Bi de uyku konusunda aşırı deneyimliyim sanıyordum ilk kızıma uyku egitimi almıştım 8 aylıktan beri kendi başına kendi odasında ve desteksiz uyuyor. Şuan 4.5 yaşında. Ama bu ikincisi beni benimseyemedi mi anne sütü veremedim acsba beni istemiyo mu bilmiyorum yoruldum ya kendime zarar vericem bıktım ya uyku eğitimi galan veremedim saatlerce de salladam 9-10 saat ayakta kalıyot ve gram uyku belirtisi yok
aysebb Aselinannesi0655 15 aylıktı geçtiğimizde. 13-18 ay arası geçiliyor her bebek farklı. Zamanı gelmiş gibi sizin bebeğinizinde geçirin. Zamanla dahada oturuyor zaten merak etmeyin. Genelde ilk geçiş sürecinde 12.00-13.00 arası uyuyorlar. Max 2 saat uyumaları yeterli oluyor genel olarak benim kızım hep max 1,5 saat uyuyor o zamandan beri şuan 2 yaşında
Fasulyecik 1yaş 11 günlük. 10 aylıktı hemen hemen tek uykuya geçtiğinde. Çok çok nadir iki uyku yapıyor
cakebabe mamacitaa_ kaçta uyanıp uyuyor kaç saat uyuyor tek uykuda bir de gece uykusuna kaçta geçiyor
cakebabe Aselinannesi0655 kızım 14 aylık iki uyku uyuyor 8 de uyanıyor 11de ilk uyku 17de de ikinci uyku gece uykusuna da 22:30da geçiyor bende gece uykusunu öne çekmeye çalışıyorum
mamacitaa_ cakebabe merhabalar😅 sabah 7 de uyanıyor, öğle 12-13:00 arasında uyuyor 2 saat kadar bu değişiyor 1 saatte de uyandığı oluyor. Akşam ise 22:00 gibi uyutmaya çalışıyorum. Sizde durumlar nedir
defnesmom3 Aselinannesi0655 kızımda 13 aylıkken üç uykuydu ikiye indirmişti şimdi de hala iki uyku 27 aylık öğlen ve akşam yapıyo
cakebabe mamacitaa_ kızım 14 aylık iki uyku uyuyor 8 de uyanıyor 11de ilk uyku 17de de ikinci uyku gece uykusuna da 22:30da geçiyor bende gece uykusunu öne çekmeye çalışıyorum