Cizmelikedi Kızlar tehlikeli mi? Var mı yaptıran ? Hangi doktor hangi hastane ? Sonuçlardan memnun musunuz
Lazziya23 Cizmelikedi konu hakkında bilgim yok üstte kalsın fakat çok acil değilse çocuğunuz küçükse bence cesaret etmeyin ben böyle şeylerden çok korkuyorum inanın bademcik ameliyatı oldum o kadar stres oldum ki oğlumu geride bıraktığımda siz bilirsiniz tabii ki de
ozlemderindunya Cizmelikedi arkadaşım ve kızı hacettepe üniversitesinde profesöre yaptırdılar. 2’si de çok memnun. 5-6 ay kadar önce 40.000 civarı ödemişlerdi kişi başı
Birkullanici Cizmelikedi ay bende rüyamda memelerimi dikleştirip karnımı gerdiriyordum 😅hepimizin muzdarip olduğu konu
mamacitaa_ Cizmelikedi küçültme değil de dikleştirme keşke olsaydım :( ama korkularımdan oturu asla yapamayacağım bir şey 😂 Üstte kalsinnnnn
Cizmelikedi Lazziya23 şimdi bilgi alıyorum çocuğum 4 yaşında ama hayat kalitesi çok düşürdü bu durum bilmiyorum ciddi ciddi düşünmeye başladım ama şu masada kalan fenomen var ya o beni korkuttu gerçi hastane va önemli de ne bileyim
Lazziya23 Cizmelikedi sağlık durumunuzu etkiliyorsa yapacak bir şey yok tabii ki de ben ister istemez böyle şeyler şeylerden korkuyorum açıkçası çok stres olmuştum ameliyata girerken
Huma_kus34 Cizmelikedi o fenomen göğüs amelıyatından kalmadı sanırım kalça büyütme amlıyatındsn ve zaten hastaymış bıle bıle girmiş