baharrr01 1 haftadır oğlumun poposunda sivilce tarzı pişikler var . Poposunun kenarı kanıyor bu yüzden . Sudocrem ve kantaron yağı kullanıyorum . Poposunu ılık sulu pamukla temizliyorum yinede geçmiyor . Önerisi olan var mı
justthecigarette baharrr01 benim kızımda da geçmeyen pişik vardı genital bölgesinde doktor mantar dedi. Travazol ve fito kullanıyoruz onlar geçiriyor şu an. Ama siz bir doktora fotoğraf atın belki sizin de mantardır. Bir arkadaşımın da oğlu var aynı anlattığınız gibi pişik olmuş onu da oksizinc pomat geçirmiş
Melisa_ baharrr01 o bölgeyi sabunlu ılık suyla yıkayıp mavi hametaan sürün biraz yakar ama geçiyor 1 2 güne
mt5895 Bebeğim yeni doğduğunda sürekli pişik oluyordu bence en etkili yöntem direkt su ile yıkamak, hem çocuk rahatlıyor hem de pişik hızlı iyileşiyor.
baharrr01 justthecigarette sizin bebeğinizin doğuştan mı vardı . Oğlum 6 aylık 1 haftadır böyle bizde
merveegem Direk su ile yıkayın sonrasında kurulayip mustela pişik kremi en iyisi Bizimki ishalden yaralar içindeydi bu yöntemle toparladık