Ulkeerr Arkadaşlar merhaba 9 aylık bebeklerinize çorba kahvaltı karışımları bunun gibiler dışında neler veriyorsunuz. Ben bir süredir patates minik köfteler vermeye çalışıyorum ama kusturuyor kendini istemiyor ne yapabilirim veya siz neler yapıyorsunuz
archmom Ulkeerr benimde aynı 10 aylik olduk hala yediremiyorum yiyor daha sonra kusuyor.Onune koyuyorum havuc patates kendi kendine yesin diye ama onlari da yere firlatiyor hep.9.ayda artik balik verebilirsiniz haftada bir gun ciger verebilirsiniz.
hunilimomm Ulkeerr ben sebzeleri eline veriyorum tavuk veriyorum eline ilk daha dün köfte verdim balık vermek istiyorum ama daha cesaret edemiyorum
Ulkeerr archmom evet aynı bende eline hep yesin diye veriyorum fırlatıyor tam yutacakken geri çıkaruyor
tubaelif Ulkeerr 9 buçuk aylığız canım son bir aydır yumurtayı omlet olarak seviyor. 1 cay kasığı un 1 yemek kaşığı su ve yumurta sarısını çırpıp az tereyağında pişiriyorum. Çok pişince tadı hoş olmuyor. Yanına 1 zeytin 5 6 ya kesiyorum ara ara önüne koyuyorum. Bio organik Labne veriyorum 1 aydır. Sonuna doğru da 1 cay kasığı keciboynuzu özü yer.
Myagz Ulkeerr çorba değil lapa gibi yapabilirsiniz çorba bence gereksiz doluluk veriyor midelerine ben pek çok vermiyorum açıkçası
archmom Ulkeerr aynen benmde oyle.Genel olarakta ek gidayla cok arasi yok corbalari bile zorla veriyorum.Siz emziriyor musunuz?Yemeyince bende mecbur emziriyorum acaba ondan dolayi mi boyle oldu bilmiyorum
Ulkeerr hunilimomm bende dün köfte verdim tutamadı mesela nasıl yediriyorsunuz onu siz mi veriyorsunuz kendi mi atıyor ağzına
Ulkeerr archmom emziriyorum ama çok emmiyor da karışım olarak yapıyorum kahvaltısını seviyor yiyor onu meyve pürelerini de seviyor ama ben istiyorum böyle köfte patates yapayım vereyim onları yiyemiyor
deletedmom763 Ulkeerr benimki de bazen kusuyor istemiyor zorlamıyorum.. mesela makarna yiyor kusmuyor eze eze yiyor ama atıyorum elma yı verince kusuyor onlarında ayırt ettikleri sevmedikleri şeyler oluyor
hunilimomm Ulkeerr kendi tutmaya çalıştı ama beceremedi 😂 hem tutup hem isirmayi bende küçük küçük parçaladim yutucagi kadar öyle yedi
tubaelif Ulkeerr ben karışık yapıyorum. Mesela katı ise yumurta bölerim önüne koyarım. Yemekleri ben yediririm ama içinde patates havucları önüne koyarım bazen
Bensum Benimki 9 ay 28 günlük oldu eline veriyorum önüne koyuyorum asla tutmuyor yemiyor. Kaşıkla çok güzel yiyor sıkıntı yok diğer türlü hiç denemiyor bile
Ulkeerr Bensum evet aynı benimki de öyle bende kendi yemeğe başlasın artık katı gıdaları yutsun diyorum erken mi onu da bilmiyorum
Bensum Öğle yemeği olarak ne veriyorsunuz ? Ben cevizli yulaflı yoğurt yapıyorum genelde. Çorba mı yapmam gerekiyor acaba ?