Kızlar kafayı yemek üzereyim benim oğlum 20 aylık, 6 aylıkken babıldamaya başladı 10 aylıkken duyu organlarını göstermeye anne baba gibi basit kelimeler kurmaya başladı hayvanların hepsini bilir seslerini çıkartır çoğu şeyi erken öğrendi üçgen kare daire vs. şekilleri biliyor sayıları sayıyor maşallah diyeyim 10 a kadar sayar atıyorum meyve kovamızdan tek tek alır hepsini 10 a kadar sayar babanne anneanne baba annem ağababa dayı elif abla abi hala basit cümleleri var göz teması var komut alır birşey istediğinde işaret parmağıyla gösterir bunu mu istiyorsun dediğimde kafasını sallar hıhı der. Beni şüphelendiren şey oğlum orta parmağını işaret parmağının üstüne koyuyor bazende yüzük parmağını orta parmağının üzerine koyuyor, her iki elinde de yapıyor bunu. Aile apartmanındaydık kiraya başka eve çıktık eylülde taşındık o süreçte ekrana maruz kaldı eşyası vs taşınma süreci mecbur verdim ve gündüzleri trt çocuk açıyprum yemek yaparken işim bitince geri kapatıyorum. Küçüklüğünden beri hep kitap okurum gösteririm birşeyleri kendiside çok sever kitaplara bakmayı ama şu 2 aydır bu hareketi yapmaya başladı ve birşeyleri sıraya diziyor tencere kapaklarımı alıyor sıraya diziyor sonra kendini alkışlıyor var mı bebeği böyle yapan aklıma kötü kötü şeyler geliyor doktora gitmeyi düşünüyorum. İkili kelimeleri yok daha tek kelimede bu arada onuda belirteyim.