Ozgee69 Dün özel bi hastaneye spiral için gittim 450 ve 850 tl fiyat verdi bu kadar pahalı mi gerçek ten.
Srnygtkarabnr Ozgee69 ben klinkte taktırdım 70 muayne 100 spiriale verdim o ladar dogum doktorumdu bide benim gerci tekrar kontrl ve muaynede para almadı ama bana asırı pahalı geldi ya
Mervikk Devlet hastanelerinde ücretsiz takılıyor benim özelde gittiğim doktorum aynı işlemi yapıyoruz buraya vereceğin parayı bebeğine harca devlette taktir spiralini demişti
Merveymn Ozgee69 hastane değil canım özel muayene hamileykende aynı özel muayeneye gitmiştim 2buçuk aylıkken de spirali taktırdım. Bu arada bana hormonsuz takıldı emzirdiğim için hormon yüklenmemesi gerekiyor yani bakır spiral
Ozgee69 Dorukcum_16 bilmiyorum ki bende analamdim anestezi deyince korktum da biraz zaten tedirgin dim daha çok tedirginkestim
Fatmaserkanaselmina Ben 1 sene önce darıca özel hospitalparkta taktırdım 65 muayene 40 tahlil 90da spiral için vermiştim yani toplam 195 tl bence o kadar para çok fazla yani yazık günah bide bünyeye alışmazsa çıkartılması var
Fatmaserkanaselmina Bide anestezilik ni6 durum yok dıltor normal muayene odasında çatala çıkarıp 5 dakika bile sürmüyor aman aman acısıda yok doğum yapmış kişilere bu acı sinek ısırırğı gibidir
Ozgee69 Fatmaserkanaselmina sezeryanla doğum yaptım ben 4 ay önce birde ameliyathanede takınacaktı sanırım normal odada çatala çıkıp muayne etti sonra spirali alıp yukarıya çıkın dosya acın falan dedi doktor bizde fiyatın o kadar yüksek olduğunu görünce geri çıktık
Fatmaserkanaselmina Ozgee69 bende sezeryanlı yaptım doğumu kızımda 3 aylıktı taktırdığımda muayene etti alttan somra tahilil ver onaylat dedi çıktım tekrar doktora kendş odasında çatalda taktı yani
Berfe Ozgee69 bazı özel hormonlu spiraller anestezi altında ameliyathanede takılıyor ama eğer normal hormonsuzsa odasında takıyor doktorlar
Ozgee69 Srnygtkarabnr benimde doğum yaptığım doktorum versi bu fiyatı aslında çok fazla geldi o kadar olucagini düşünememiştim acikcasi