mavisiyahinci Florodix Ocean mummy Elenatal Imom latte bunları duydum emziren anneler için kullanan oldu mu ?
bebefirarda44 mavisiyahinci bende elenetal 1-2 hamileyken kullandım son ayımda İ mom kullandım ama elenetal daha çok beğendim Şuan elenetal 3 aldım emzirme için ondan da memnunum
suhedaaaaa mavisiyahinci Imom kullandım ama bence Magnezyum takviyesi çok çok daha işe yarıyor. Baş dönmesi ve halsizliğe özellikle
suheyla92 mavisiyahinci hamileyken imom omega emzirirken imom latte kullandim ne sac dokulmesi ne halsizlik vs bisey yasamadim bunlar sayesinde oldugunu düşünüyorum
Yusufagahinannesi mavisiyahinci ocean mommy verdi doktorum hamileyken asla içemedim kokusu çok ağır hamileyken daha da kötü gelmişti 2 tane içtim daha içemedim. Şuan elenatal içiyorum hem süte de katkısı olduğunu düşünüyorum
esiilaa Ben hamileliğimde elenatal 1-2 kullandım tüm sürec boyumca emzirme donemınde de 3 e devam ediyorum memnunum
mavisiyahinci bebefirarda44 baş dönmesi başladı bende ated zaten düzensiz vitamin kullan demedi doktorımda
bebefirarda44 mavisiyahinci baş dönmesi kansızlıktan olabilir bir kan tahlili yaptırın doktor ona göre hangi vitaminlere ihtiyacın var söyler ona göre araştırıp en iyisini alırsın çünkü ben öyle yapıyorum
annevebebegiii__ mavisiyahinci başın ne kadar dönüyor sık sık mı az mı kan ver baktır vitaminlerine benimde şu aralar baya dönüyor sersem gibiyim
annevebebegiii__ bebefirarda44 bende de Folik asit düşük çıktı bir haftadır başım dönüyor halsizim hep yatmak istiyorum
mevabc bebefirarda44 demirim ve d vitaminim baya düşükmüş doktor ilaç verdi yeni kullanmaya başladım ama sürekli emzirirken içim çekiliyor bayılacak gibi hissediyorum başka ne takviye kullanmam lazım çok bitkin düşüyorum
mavisiyahinci Yusufagahinannesi teşekkür ederimm ne kadar kullanılması lazım acaba emzirme boyunca mı
Yusufagahinannesi mavisiyahinci ben ilk 6 ay kesin kullanırım dedim sonrasına bakacağım. Ama ben magnezyum içiyorum ve d vitamini o ikisini normaldede günlük aksatmam mutlaka. Ben en çok magnezyumdan fayda görüyorum. Kışları rutine bazen c vitaminide ekliyorum