mutluanne02 18 aylık oğlum var her şeye baba diyor canı isterse bu,hav hab,dede,mama,meme der Konuşmasını geliştirmek için öneri verir misiniz sonuç aldığınız Kitap etkinlik vs
JuliJuli06 mutluanne02 benim 23 aylik oglumda 2 aydir boyle surekli konusurum etkinlik yaptirmaya calisirim kitap okurum disari cikaririm yasitlariyla ortama sokarim anneanne dede herkes ilgilenir ama baba dede surekli aralarda yine diger kelimeleri soyluyor ama 100 kelime baba 100 kelime dede aralarda birer diger kelimeler oluyor. Bi yol bulamadim nasil gelistirecegim hakkinda normalmi bu durum onuda bilemedim🤷🏻♀️
Ayseee12_ elifseyda mutluanne02 benim oğlum 18 aylık olucak babay bazen ba bazen bab diyo açbana bazen anne bazen nne diyo. Miav dızz arı için dedeye de memeye me diyo mama diyo normal mi bunlarr
maygirl mutluanne02 Cumlelere geçiniz icin kelimerinizin cogalmasi gerekli oncelikle kelime kartlarına yönelin.sincap kitap bebek universitesi,buyuk sorular kitabim,genel kültür kitabim gbi en yaygin kullanilan icinde bircok kelimeyi barindıran kitapları alın dilerseniz.çocuk akademi ve yukselen zekanin 12 24 ay olan cırtlı kitaplarinı..kelimwlerinizi cogalttktan sonra konusma setlerine gecersiniz..Konusma setleride kelimeleriniz yokken sizin bi işinize yaramaz şuan.oyuzden kelime odakli gidin öncelikle..ewdede kendiniz kisa net 2 li cumlelerle konusursunuz.Bunlara ek ekran varsa asla acmayin.bol bol sosyallestirin.oyunlar kurup etkinlik yapın.en etkili yöntemler bunlar olur sizin icin🌸
mutluanne02 Ayseee12_ Yani benimki de öyle işte net bi şekilde baba diyor ama sizinki yine bizimkinden daha çok şey söylüyor maşallah