aysme Bebekleriniz neler yapıyor nasılsınız , kızımın babıldaması vardı baba dede mama meme gibi 1-1.5 haftadır unuttu gibi hiç babıldaması yok şuan normal mi ve diş sürecinde üst dişleri çıkıyor çok ağrısı var 🥹
sezerrrr aysme bizde 10 aylığız baba dede anne mama meme vs diyor. Kalkıp otırmayı tutunup dikilmeyi öğrendi asla ama asla uyuyamıyorum gece uykusuna karanlık olunca iyi kötü beşiği sallayarak yarım saatte uyutuyorum ama gündüzleri oturuyor sağa sola bakıyor dikiliyor ne yapacağımı şaşırdım sizin nasıl
aysme @sezerrrr @sudenaz0 bu uyku sorunu bizim 9 aylıktan beri var gündüz uyumamasına bir şekilde tölere ediyorum ama gece cok sık uyanıyor ve ağlama krizleri ile tekrar uykuya geçirmek zaten sıkıntı tek olmadığı bilmeek mutlu etsede uykusuzluk ve stress 🥲 dinlenmek için zamanım bile yok ev işleri birikiyor bir yandan bilmiyorum şaşırdım artık bu 9. Ay atağı iki aya yakın sürüyormuş zaten umarım tez zamanda biter 🥹
sezerrrr aysme ya bende buradaki yorumları okuyunca yalnız olmadığıma seviniyorum o kadar tükendim ki artık çocukla yatıp çocukla kalkıyorum uyku düzeni bozulmasın diye bir yere gittiğim yok desteğim yok çok bunaldım artık