gg3848 Kızım mutfakta yemek yaparken bakmak istiyor 13 aylık çok zorlanıyorum hep kucağıma gelmek istiyor öğrenme kulesi oyalar onu diye düşünüyorum aldığınız memnun kaldığınız bir ürün var mı
KLORAK gg3848 elim ayagim en degerli parcam benum, ben bude yazi tahtali aldim mukemmel dis fircalarken kahvalti hazirlarken suyla oynamasini istedigimde vs herrrrrr turlu kurtaricim suan 2,5 yasinda halaaaaaa kullaniyoruz Bende 9 aylikken almistim
atarepla 13 aylıkken aldım. Benim oğlum da sevdi ama ben pek kullanamadım aşırı sevdiği için sürekli tezgah üstünden bir şeyleri isteyip durdu Ahskshsks😅 bir buçuk yaşında tekrar kullanmak için çıkarırım. Şu an tehlikeli filan dememden anlamıyor çünkü bıçakları istiyor ağlıyor.
gg3848 atarepla ayy ben de korkuyorum ama böyle de çok zorlanıyorum eşimi bekliyorum o kucağında tutuyor öyle yemek yapıyorum 🤦🏼♀️
KLORAK alminanil gg3848 Marka bilmiyorum amazondan almistim ama buna benziyor, tagtanin bi tarafi tebesir bi tatafi keceli kalem ile yaziliyor cevirebiliyorsunuz
annevebebegiii__ gg3848 o almamış çocuğu hareketli olduğu için benim çocuğum da hareketli yani durmaz dedi ben de ondan almadım
hunilimomy gg3848 sandalyeden cok cok guvenli devrilme riski yok arka sirt desteği var kendi inip cikiyor 15ayliktan beri kullanıyorum 3 kadrmesi var basamağının boyu uzadıkça asagi indiriyorum
atarepla gg3848 Her çocuk aynı değil ya belki önüne bir şeylerler koysan oyalanır. Benimki hep benim elimde olanı istediği için kullanamadım yoksa çok güzel bir şey. İleride kullanırım ben de laftan anlayınca 😁
Yaren-1526 Ben aldım bir iki kullandık şimdi bodrum da 2.cocuga da hiç kullanmadım sandalye ye çıkarttım hep istediğinde mutfak sandalyesi de yetiyor yani bide onun kalabalığı oldu şimdi Bodrum’da hala