arzukader Bebeğim iki günlükken hastanede morardı iki defa ve küveze aldılar bu durumu yaşayan anneler neden olmuştur bir cevap yazar mısınız?
zeyn6 arzukader geçmiş olsun durduk yere mi morardı sizin bebeğiniz benim oğlumda 2. Gününde ağlarken morarmaya başlamıştı katılarak ağlamıştı çıkış vermediler küvezde durdu bir hafta nöroloji baktı kan değerlerine demirine baktılar bi çok yönden araştırdılar elh bi sıkıntı çıkmadı taburcu ettiler sonra
arzukader Durduk yere morardı kardiyoloji göğüs kontrolleri yapıldı beş gün küvezde kaldı kan değerleri temiz çıkınca çıkış verdi sebep olarakta adaptasyon sorunu yaşamıştır dedi.hala tekrar edicek diye çok korkuyorum
oylesinebiri__ arzukader doğduğunda morardı hemen yanımda oksijen desteği verdiler 6 7 saate düzeldi maelesef oksijen kaskini çıkardığımız gibi dudakları yüzü el ayaklari morariyordu 6 7 saate ancak düzeldi korkuyorduk sürekli bakıyorduk sizin bebeğiniz yanında mi
arzukader oylesinebiri__ evet taburcu olduk morardığında bizede oksijen desteği verildi öyle normale döndü bir hafta küvezde kaldı antibiyotik kullandılar ve tekrar etmediği için taburcu olduk ama hâlâ korkuyorum tekrar olursa diye ne yapıcağımı bile bilmiyorum