ispirfasulyem iremm58 canım peki günde kaç dakika yaptırdın nasıl yaptın banada anlatır mısın, yarın kampa alıyorum cocugu elimden geleni yapıcam, berden yazdım google yazmaz olaydım günüm zehir oldu cok korktum
ispirfasulyem iremm58 bu arada benim oğlumda hem kilolu hem tembel, ben hafif gösterirsem cok güzel dönüyor ama kendi kendine dönmek aklına gelmiyor
iremm58 ispirfasulyem herşeyi yapacaklar allahın izniyle bu sosyal medya yüzünden kendi canımızı bile isteye sıkıyoruz her çocuk bir değil bunu anlayamıyoruz sizi çok iyi anlıyorum tek önerim tummy tıme
ispirfasulyem iremm58 evet kesinlikle bazen cok bilmekte iyi değil haklısınız, amin inşallah rabbim hepimizin evlatlarını sakınsın acılarını göstermesin
myangelson ispirfasulyem 4 aylıkken tummy time de tutmaya başladı. Bir de şöyle birşey var Benim oğlum doğduğundan beri kafayı dimdik tutuyordu 3 aydan sonra mı ne kafasını sallamaya başlamıştı kucaktayken . Hatta demiştik doğduğunda bile daha iyi tutuyordu diye. O da düzeldi sonraları. Şimdi gayet iyi 7 ay 23 günlük fır dönüyor heryerde 😄😄
ispirfasulyem myangelson maşallah rabbim nazarlardan korusun cok sevindim inşallah bizimkide toparlar
ispirfasulyem iremm58 irem hanım size birşey sorucaktım, tummy tike yaptırırken altına yastık koydunuz mu yoksa desteksiz mi çalıştırdınız
gamomuu ispirfasulyem merhaba benim kızım da aynı sizin bebeğiniz gibiydi ben doktora söylemiştim zamanla turar demişti alerji sebebiyle 5. Ayda kan verirken b12 sine de bakmış doktor meğerse aşırı düşükmüşo sebeple sallanıyormuş. 2 ay kullandık şu an hem b12 deposu full hem de aşırı farketti ben hiç oturamayacak herhalde falan diye üzülüyordum çünkü.
ispirfasulyem gamomuu aslında bunu da düşündüm ama benim b12 seviyem düşük değil o yüzden cocugunda değildir diye düşünmüştüm
gamomuu ispirfasulyem benim de çok düşüktü hatta bende kullandım ama sizin düşük değilse muhtemelen o sebeple değildir.
ispirfasulyem iremm58 irem hanım merhabalar biz 5 ay 14 günşük olduk, ama hala hafif baş sallanmamız var, sizin geçti mi acaba
ispirfasulyem gamomuu ben gittim baktırdım onada ama 250 cıkmış, daha doktora göstermedim ama sanki cok düşük değil dimi
gamomuu ispirfasulyem aslında sınırda sizinde bazı doktorlar 400 500 olması gerekir diyip başlıyor b12.