sincapailesi Karşımdakinden farklı bir dil konuşuyor muşum gibi sürekli bişeyleri açıklamaya çalışmadan anlaşılmak istiyorum.
monarosealp34 sincapailesi ben istiyorum ki eski zamanlarima geri döneyim değiştirmek istediğim şeyleri degistireyim
Dedektifgadget GemlikZeytini bende iki şey istiyorum bir yeni bir daire iki açık öğretimi bitirmek ve kızımla beraber mutlu bir hayat 😅🥰
ikimelekannesi24 GemlikZeytini bende istiyorum ki 2026da agsden atanmak inşallah hayırlısı kolaylıkla nasip olur 🤲🏻🤲🏻
patlakprezervatif sincapailesi insanlar artık bilinçlensinler istiyorum. Bazen yok artık bu kadar da değil diye küreği kafasına vurmak istiyorum 😃
maygirl patlakprezervatif of ozellikle son senelede günlük 88888 defa şu cumleyi kurmadan geçirdiğim birgünüm yok gibi..🥲
tuna32_ sincapailesi ben istiyorum ki kızımin gaz sancıları artık kalmasın uykusuz 10 dk da olsun akilli olsun ağlamasın artık🥹
sincapailesi tuna32_ 2 yaşında kızım var bu isteğime henüz kavuşamadım 🥲 umarım hep beraber kavuşuruz
Dondurmalikahve sincapailesi İyilikle saflığın karıştırılmamasını. Her şeye de iyimser bakılmamasını. Birileri yardımcı olmaya çalışırken duymak istemediği sözleri yanlış anlamamasını. Dipnot= Çocuk için zararlı olan hakkında uyarırken "“her anne çocuğunun iyiliğini düşünür denmemesini” "evet iyiliğini ister ama. Doğru olanı bilemez. Daha dün Instagram da bir kadının çocuğu küfür ediyor kadın da benim çocuğumu yetiştireceğime karışmayın yazmış yorumlara.
benseninanonim duygularimin dusuncelerimin kucumsenmemesini kendimi kirk kere aciklamak zorunda kalmamayi istiyorum
yagmurkokusu_ Ben istiyorum ki botoks dolgu meme estetiği olayım , Altımda Mercedes üstümde villa bileğimden omzuma kadar da 30 ar gram bilezikler amin 😁