amazontuba Momylion ya biri vardı ben de buradan görüp rakibe aldım gittikçe büyüyor hanımefendi reklam filan almaya başladı sanırım pr da geliyor artık. Melinanın annesi mi ne öyle bir sayfası var buradaki ismini hatırlayamadım tatlış bir anne 🙂
Kitsu bozaleblebi hadi bakalım zaten 3 influencer takip ediyorum çoğunu bilmiyorum ama şimdi bunu merak et dur 😅
Usnac1995 bozaleblebi Geçenki Edis konserinde var mıydınız. Okadarrrrr okadar çok insta anne var ki, belki biliyorumdur 😂
Kitsu bozaleblebi milyonlarca anne akıllarda tek bir soru cevap verirseniz sevinirim NAZAR DEĞİYOR MU 😅😅
anonimli Benimde görümcem influencer ama ismini vermeyeyim şimdi 500 bin takipçisinden biri burada olur felan😂😂😂 4 5 sene emek verdi öyle büyüdü ama o baya uğraşmıştı yani
anonimli Perii0 buradakileri tanımıyorum kim ne niyette belli değil, geçmiş postlardan ekran felan atar sonra tüm sülale duyar 😂😂
berengunes Momylion belli bir videodan sükse yapmak emek harcamak gerekiyor aslında olmayacak şey değil de inşallah gönlğne göre olur bir yerden başla eğer hevesin varsa canım 🌸
anonimli Momylion valla önceden yemekti Şimdi kendi hayatı gezmesi mizahı herşeyi var Hatta önce yüzünü bile göstermezdi sonra büyüdükçe yüzünü de gösterdi şimdi karınca duası kadar story atıyor yarısını izlemiyorum 😂😂😂😂