Ayseaeifcan Merhabalar 1 ay 20 gunluk bir oglum var maam+meme besleniyor gaz problemimiz cok biogiya damla kullaniyoruz yalniz herkes inek sutude verebilirsin sulandirarak yarim yaglisindan diyir kulanan vadmi bu arada ek gidaya 4 ay dan itibaren baslayan varmi
[silindi] Ayseaeifcan 1 yasindan once inek sütü verilmez 6.aydan önce de ek gidaya başlanmaz doktorunuz onerirse ancak baslarsiniz
Derin17 Ayseaeifcan özellikle inek sütü verilmez alerjisi olabilir hiç bir şekilde vermeyin yetmediği yerde formül mama en güvenilir besin hem daha çok küçük
Emne Ayseaeifcan canım yükledim resim açarsa oku inek sütünü 1 yaşına kadar verme kaynanam krep yapıyordu ben görmeden vermiş kızıma suratının heryeri kızardı bu arada kızım 10 aylık
[silindi] Ayseaeifcan daha çok küçük bebeğin bunu diyen kimse diğer tavsiyelerine de kulak asmamanı öneririm bırak 1 yaşı ömür boyu süt içmese de olur ek gıdaya geçince bile sadece ayran yoğurt kefir peynir gibi fermente olan süt ürünleri tüketmeli sütün hiçbir faydası yok aksine zararı çok.
FundaAlparslan Ayseaeifcan canım ilk 3 ay emdiği için doktorumuz bana bile süt peynir yoğurt falan yememem gerektiğini Söyledi ki bebeğe asla verme kayınvalidem memeyi tutsun diye önümdeki gevreğin sütüne batırıp verdi ben daha ağzımı açamadan ertesi gün kırmızı beneklerle uyandık ama 4. Ayda doktorumuzun isteğiyle ve emmediği için ek gıdaya geçtik emerken kaşık mama vermeme bile müsaade etmedi doktorum