ummukerem Kızlar bu gözler daha neler görecek derken daha fazlasını görüyorum 🫠 bebeğe yediklerinizden verin olayı çok yanlış anlaşılmış😶🌫️ çay da vermezsin be bacım, oldu olacak eline bi sigara da ver keyif yapsın 😒
Dondurmalikahve ummukerem Doğru çaydan başka içecek yok ya. Meyvelerden hazırlanmış içecek, meyve özlerinden hazırlanmış içecek, kefir, ayran falan yok ya napsin kadın çay verecek. 🥴
[silindi] ummukerem böyle annelik olmaz yaziklar olsun insan biraz evladını düşünür ya Pes! Çay boş gider mi eline bide sigara versin bari çocuğun.
birmoms ummukerem bu benim kaynanam dnsjsjaajahahahahaha çocuk 11 aylık oldu ek gıdaya geçtiğinden beri çay ver çay ver kafamı yedi bitirdi 😂😂
ummukerem Dondurmalikahve kuru kuru gitmiyo lafı da değişik geldi 😅 ne veriyorsun mesela çocuğa bu kadar kuru da gitmiyor
Dondurmalikahve ummukerem Sabah sucuklu yumurta, mıhlama, öğlen akşam kuru fasulye pilav yanına soğan, adana kebap bunlar kuru gider mi hiç aaa cikcikcik
ummukerem [silindi] cidden yani böyle anneleri gördükçe bende isyan edesim geliyor çocukların keyifini yarım bırakıyorlar yazık ki ne yazık
ummukerem birmoms hahaah ne oluyo çay verince başı göğe mi erecekmiş😬babam da şey diyor geçen ekmekle ver çorbayı doysun çocuk 🤭
mom1900 birmoms ahahahah benimki de öyle ikinciye hamileyim şimdi ona da aynısını yapacaklar. Laftan anlamıyorlar da çocuğun zaten demiri düşük çay veremem diyordum anlamıyordu bir türlü üf travmam 😂
ummukerem etkafa benim de bebeğim 7 aylık düşünüyorum kuru ne veriliyor ki diye ama çay veren kuru şeyler de veriyor demek ki diyorum 😅