beyazzkuguu Kızlar bilkent,etlik,Sincan devlet hastanesinde, şehir hastanesinden ya da . Doktor önerir misiniz buraya yeni geldik devamlı bir doktora götürmek istiyorum kızımı ama bilgim yok.
simseklivekalpli beyazzkuguu etlik şehirde deniz güven var ama oraya geçti geçeli kendi muayene ettiğini gormedim.
nayirnolamaz06 beyazzkuguu yeni mahalle eğitim araştırma çocuk doktorları iyi Sincan hastanesinin çocuk doktorlarını ben beğenmiyorum etimesgutta var bir tane çocuk doktoru ona sıra bulabilirsen inanılmaz tecrübeli anlayışlı bilgili Hasan Tahsin Çakır doktor ismi
morbulutlu beyazzkuguu ben en son şehit Sait Ertürk hastanesinde gözde isimli bir doktora gittim . İnanılmaz tatlı ve bize aşırı yardımcı oldu. Tam ismini hatırlamıyorum ama 2 isim 2 soy isim kullanan bir doktor kontrol edip isterseniz bilgi verebilirim
Neak beyazzkuguu Doğrudur bende kızım 25 aylık genel kontrol için gotrcem değerlerine hersyne bi baktrmak içinde bakayım önerilen doktorlara
asaletsoydangelir beyazzkuguu Bilkentte git gayet iyiler bide orayı dene bakalım Seçeceksen sehir hastanelerinden seç çünkü tüm polikliniği var en azından daha hâkim olursun
Melekkk06 nayirnolamaz06 hasan hoca senelerdir bizim doktorumuz çok tatlıdır aile dostu gibj olduk artık Bilkent şehirde Fadime hoca var eskiden Atilla hoca vardı gitti🥲
nayirnolamaz06 beyazzkuguu antibiyotik yazıp gönderiyorlar benim oğlumun bağışıklığı resmen çöktü sürekli çocuk ateşleniyordu hacettepeye götürdüm hamd olsun şuan iyiyiz hemde antibiyotik kullanmıyoruz
beyazzkuguu nayirnolamaz06 evet aynısını yaptılar. Hasta diye poliklinikte kan bile almadılar. Ona göre bakacaktık bizde ama almadıle
morbulutlu morbulutlu benim oğlumun egzeması var bizimle çok ilgilendi kontrole çağırdı yeniden. Ben normalde Sincan koru hastanesine götürüyordum. İlk kez devlet hastanesine götürdüm ama baya memnun kaldık Koru’da Doktorumuz Bülent koca. Oda çok ilgili. Ama ben orda doğum yaptığım için indirimli gidiyorum normalde biraz pahalı gelebilir size ☺️