Fkiklim Zumra23 benim okuduğum kadarıyla yogurt veriyorsan kefirde verebilirsin diye ama gercekden guvenilir bi marka olmalı öyle okudum benım kızım 6 aylık daha vermedim
Deletedmom133 Zumra23 ilk ek gidaya geçtiğinden beri veriyorum kabiz oldu verdim her zman degil ara ara ama cok faydasi oldu bize
Mugurs Zumra23 6. Aydan ıtıbaren verebılırsınız benım oglum 7 ay 22 günlük ben verıyorum kendım mayaladım ama hazır almadım.
Zumra23 Fkiklim ben Atatürk orman çiftliği aldım benim araştırdığım kadarıyla 7 aydan sonra azar azar verilebilir
Sdanur Benim kızımda 13 aylık bende vermeyi çok istiyorum ama nasıl tükettireceğimi bilmiyorum ve etrafımdakilerde kefir için biraz küçük büyüsün ondan sonra ver diyolar
belmayigit Sdanur merhaba. Bebeğim 11 aylık sebze tadımlarından sonra yogurda geçtim ve ardından kefir verdim. Hatta neredeyse hiç yogurt vermedim her aksam bir minik kase kefir yediriyorum. Ama evde kendim mayalıyorum
Fkiklim Zumra23 bende vermedim canım yanlış yönlemdırmıyım doktora da sormadım intagram da bi ek gıda sayfasında okudum zaten okudum diyede yazdım sana 😊
Glycn belmayigit kefir mayasi bende de var bende mayalayip vermek istiyorum ek gida baslangicinda ama cekiniyorum herhangi bir ishal yasama durumu oldu mu hic ilk baslarda
belmayigit Zumra23 bana annemler verdi böyle çökelek peynir gibi bir şey ama sanırım marketlerde var bir kez kullanıp sonra mayanızı saklayabilirsiniz
belmayigit Glycn yani belki değişiklik gösterir cocuklarda ama dediğim gibi ben neredeyse yogurdu hiç vermedim hep kefir verdim ve hiç bir sorun yaşamadım 🤷🏻♀️ Eğer ek gıdada yogurt vermeye basladıysanız verin bi gözlemleyin ona göre devam edersiniz bence 🤗