Aysee_38 Öncekinde ne yaptımsa leke çıkmadı parmak boyası idi sanırım. Leke kaldı öylece hatta en son 60 da yıkamıştım cosla denedim çamaşır sodası aseton denedim olmadı. Bu sefer gene olmuş her yeri. Aynı hataya düşmemek adına siz nasıl çıkarıyorsunuz sormak istiyorum
Mnli Aysee_38 bulaşık makinası parlatıcısı deneyin boy lekesini o çıkarmıştı oyun grubundaki öğretmen demişti bana da 😂 bu arada sağlıklı boya kullanmıyorlar denek ki temiz içerikli olsa çıkar
endoplazmikretikulumiste Aysee_38 bulunduğunuz yerde halen güneş açmaya devam ediyorsa hava sıcak sayılırsa beyaz sabunla sıcak suda yıkayın elde sonra makinaya atın birde orda nasıl yıkıyorsanız öyle yıkayın sonra direkt güneş ışığına asın tam kuruduğunda leke çıkmış olacak gün ışığı değil bu teknik direkt güneş ışığı açık havada
Aysee_38 asaletsoydangelir ben sordum bende de çıkmıyor diyo. Benim bildiğim Önlük giydirilmesi gerekiyor ama giydirmiyorlsr bu sekilde kıyafetler gidiyor araya. Siz nasıl çıkarıyorsunuz. Şimdi suya degdirsem gene leke işlicek içine
asaletsoydangelir Aysee_38 bimdeki glint diye leke çıkarıcı vardı onu bir dene islatma ve kolonya yi dene bide
asaletsoydangelir Aysee_38 evet önlük olmasi gerek zaten biz kullanmadik boya günlerinde koyu renkler yada eski kıyafetlerini giydiridik Veliler ile birlikte öğretmene soyle gün belirlesin oyle daha iyi olur sizin için
annelife Benim bildiğim sıcak su rengi kumaşa sabitleyebilir, boyalara özel bir leke çıkartıcı var mı bilmiyorum ama rossmannda çok güzel leke çıkartıcılar var belirli lekelere özel
Aysee_38 Mnli aynen katılıyorum ucuz boyalar dan kullanıyorlar demek ki. Parlatıcıyı nasıl kullanıcam tarif eder misin
Bebislerhakkinda endoplazmikretikulumiste ayol cidden ben de denedim bunu kendi pantolonum acik pembe turuncu salça lekesi olmuştu ve yıkadıktan çıkmadı islakken lekeyi güneşe koydum baktim leke kaybolmuş ben şok
endoplazmikretikulumiste Bebislerhakkinda ben hep öyle yapıyorum sihir gibi bişey üç para vermiyorum artık şeke çıkartıcıya zaten çıkarmıyorlar akşamdan kaynar suya atsak kıyafeti zedeliyor ömrünü kısaltıyor güneş en güzeli