mamylatte Kızlar ben kiracıyım tuvaletimde taşında ve taşa yakın yerde ders araları sapsarı yıkıyorum geçmiyor çamaşır suyu kireç çözücü porçöz vs kullandım ama geçmedi var mı şöyle şak diye geçirecek önerisi olan 😂
princessmom_ mamylatte porçözle krem cifi beklettiğin zaman çıkıypr normalde. Çok eskiyse ne yaparsan yap çıkmıyor
mamylatte princessmom_ eski sanırım çünkü porçöz beklettim baya çamaşır suyu da öyle beklettim ama nafile benden önce 6-7 sene oturmul başka kiracı yani hiç temizim yapmamış sanki banyonun her yeri de kireç
denizalismom mamylatte eğer onlarla geçmediyse deneyin. Sadece onu deneyin çamaşır suyu dökmeyin ve maske takun
mamylatte princessmom_ anladım bir de üsteki arkadaşın dediğini deneyim bakalım geçmezse yapacak bişe yok o zaman
mamylatte Yasirefeninannesi il evlendiğim sıralar kullandım geçirmedi o zamanlar boykot bu kadaryoktı ya da ben bilmiyorum almıştım çeyiz dizme temizliğinde oda geçirmedi tabi başka bir yeni çıkan bile değilse eğer
oylesinebiri__ mamylatte bilmiyorum bizim klozete oluyor porcöz döküp bekletiyorum geçiyor sonra Domestos döküp bide onunla yıkıyorum sarı lekeler oluşmuyor
1prensh mamylatte porçöz anında geçiriyor ama eline eldiven ağzına maske tak mutlaka ve vücuduna değmemesini sağla yakma kendini bide temizleyecem diye