ebrar344 merhaba ben yoğurtla başladım ilk 3 gün sadece yoğurt verdim ilk gün 1 çay kaşığı ikinci gün 2 çay kaşığı gibi arttırarak.Daha sonra sebze püreleri yaptım az suda haşlayıp kendi suyunda çatal ile ezdim biraz pütürlü bıraktım bilerek.Aynı yöntemle sırayla kabak havuç patates elma şeftali armut balkabağı bezelye avokado muz denettirdim.Bunları 3 gün kuralı ile denemedim her birini bir gün verdim doktorumuz sadece yoğurdu 3 gün ver diğerlerine gerek yok demişti çünkü.Bunları öğlen verirken ikindi yoğurt verdim,yoğurdu her gün verdim yani.Daha sonra bu denettiğim sebzeleri karıştırmaya başladım kabak+havuç,bezelye+patates gibi gibi…Yeni yeni sebzelerine pirinç, meyvelerine irmik eklemeye başladım bazı öğünler böyle veriyorum.Yarın 6 aylık olacağız yumurta sarısı peynir ve kıyma deneteceğim bunları denemek için 6 ayı bekledik.Doktorumuz yumurta sarısını 7 gün dene dedi ona göre ilerleyeceğim.Bir de bu arada her püreye 2-3 damla zeytinyağı damlatıyorum kabız olmaması için aklınızda bulunsun