solfamire bu kişinin hayatına göre değişir. Eger çok eşyanız varsa veya yeni depolama alanlarına çocuk için oyun köşesi odası gibi planlarınız varsa, sık misafir agirliyorsaniz, e bide zaman hızlı geçiyor bulunduğunuz lokasyonda iyi ve yakın eğitim kurumları yoksa ev değişikliği makul olabilir. Şahsi tercihimi de söylemek isterim. Bekarken hep geniş evlerde oturmustuk, evlendim 110m² 2+1 evde 3 yıl kaldım ve 3+1e taşındım. Hayatımızın son 2 yılında kızımız dahil oldu. Ancak ne eve yetişemiyorum ne kızıma. 140m² civarında bi evde yaşıyoruz ve ilk 3 yıl oturduğumuz binadan ev satın aldık yakın zamanda. Elhamdülillah. Simdi eşyalarımı azaltma ve minimalizmi hayatıma uygulamaya çalışmam ve niyetim var. Dar ve az bi çevremiz var. Yatılı misafirimiz çok olmaz gelirse de kişi sayısı 2yi geçmez. Tek çocuk ve gittikçe çoğalan eşya furyasinin içindeyim. Ve bu koca eve asla yetişemiyorum 🤣. Bebeğim az uyur sık uyanır ve yaka iğnesinden pacama yapışma rutbesine ulaştı. 4 gözle taşınmayı bekliyorum. Küçük ev, az eşya, az iş, hızlı sonuç, bol zaman niyetim ve ümidim var. Hayatınızın dinamiklerine göre karar verin. Eger kalma düşünceniz olursa elinize ne geçerse altına çevirin en büyük tavsiyem de bu olsun 🤫