glsmbrnl Kızlar 2.çocuğum ağustos doğumlu. Çocuk parası için başvurmuştuk onaylanmış ekimde 1500₺ ödeme gözüküyor. 2 aylık olduğu için 3000₺ yatması gerekmiyor mu
ayse74fe glsmbrnl nerede nasil görüntülediniz miktarı acaba ? bende ağustos doğum yaptim benimki de onaylanmis ama miktarı nerede goruntulediiniz acaba
poyrazkoray07 glsmbrnl hayır geriye dönük vermıyolarmış hazıranda doğum yaptım Ağustos’ta başvuru yaptım vermıyolarmıs
elifimmm123 glsmbrnl Ağustosta dogmussa Eylül ve ekimin alıyorsunuz bu ay sonu ikiside yatar bizimde temmuzdu agustos ve eylulul aldik
glsmbrnl elifimmm123 25 Ekim 1500₺ ödeme yazıyor bende toplu alınıyor diye duymuştum o yüzden merak ettim teşekkür ederim 🌸 Halkbank’tan kartı nasıl alıyoruz ? Direk veriyorlar mı yoksa adrese mi gönderiyorlar
elifimmm123 glsmbrnl bankaya gidiyorsunuz ordan onlar size kartı veriyor bankamatikten çekiyorsunuz artık bilgi veriyorlar size zaten
glsmbrnl hepyerdeyizz doğumdan sonra başvurmuştuk hemen ama red geldi sistemsel bi sıkıntı olmuş sonra eylülde tekrar başvurduk
elifimmm123 ayse74fe ilk öğretmenim ailem uygulamasını indirin çocuklarınızı ekleyin sonra ücreti alacak olan çocuğunuza girin orda ödeme listesi var tıklayın cikar