50krsvertirreekk zeydinannesiyim biber ve kabak dolması yaptım yanına cacık dünden yeşil mercimek yemeği var yeter 😂
zeydinannesiyim binnur37 pirinç pilavına kapya biber mi? Kapya biberi çok severim ama o şekilde hiç denemedim. Güzelse deneyeyim
binnur37 zeydinannesiyim Mantarlı arpa şehriye pilavı yapıyorum onu söyledim ben extra içine kırmızı biberde koyuyorum ..
mamacitaa_ uykusuzanne__ ahshshhj kız ama öyle sulu yemekle pilav gider 😂 Tabi kafama göre degistirdim de oluyo
zeydinannesiyim sadecesenmelek tavuklu güzel oluyor mu? Ben genelde eşim için etli yapıyorum ama ben et pek sevmem
sadecesenmelek zeydinannesiyim Ewet hep tavuklu yaparım küp küp doğrarım kavururım sonra soğan salça aynı nohut yemeği yani ☺️ çok lezzetli oluyor bence her zaman et olmuyor evde
zeydinannesiyim binnur37 sonradan anladım evet onu sosyal medyada gördüm ama mantar çok sevmediğim için cesaret edemedim :)
mamacitaa_ goldengate ahahaj çocuklar yiyorsa lahanayı tekte olabilir yani😊 Benimkiler asla yemez maalesef:(
biranne_197 zeydinannesiyim kıymalı çökertme kebabı 😋 ( isterseniz tavuk göğsünden de yani tavuklu çökertme kebabı da yapabilirsiniz kıyma şart değil)
biranne_197 zeydinannesiyim Yarın misafirim gelecek belki sizin içinde bir fikir olur diye yazıyorum 😊 Yarın ki menüm ise • patates püreli tavuk sote • pilav • soğan dolması • ayran • salata