tuba5555 29 günlük bebeği olanlar kaçta kahvaltı yapıyorsunuz valla ben 12 1 bazen 2 çocukla ilgilenmekten uyuyunca anca sizdemi ölesiniz
bossmomm tuba5555 valla ne zaman fırsat buluyorsam o zaman ama ilk bir ay ablam yanımdaydı her sabah kahvaltımı yatağıma getirirdi sağolsun
zehrababy tuba5555 bebeğim küçükken sabah hemen yulaf süt meyve atar karıştırır yerdim sütüm azalmasın diyr sonra uyuyunca düzgün khavltı yapabiliyordum anca
meryem97 tuba5555 52 günlük bebişim. Kahvaltıyı eşim hazırlar 12 gibi genelde yaparız. İlk haftalar kahvaltı yapamıyorduk gözümüz hiçbir şey görmüyordu😂😂😂😂
tuba5555 zehrababy daha şimdi oturdum yaptım ama nası yedim hızlı hızlı bide bana sor çünkü evde bask aişler beni bekliyo anne olmak zormuş gerçekten
tuba5555 bossmomm yeni doğan dönemi zormuş çok hangi ayda rahatlıyoru 6. Aya kadar rahatladgmuz ay var mı
dygskerem tuba5555 ilk iki ay benimde öyleydi hiç iş yapamıyordum kahvaltı yapmak zulüm gibiydi yemek yapamıyordum sonra düzeldi şimdi 4 aylık her işimi yapıyorum merak etme geçiyor şimdi o hallerini bile özlüyorum
bossmomm tuba5555 bence ilk aylar daha iyiydi 😂 yani yeni doğanken daha rahattım ben. Sadece uyku düzeni olarak 3 sydan bu yana düzenli diğer türlü çok hareketli canı sıkılabiliyor artık. Tabii sizin kolik bebekse zor