Yarendeniz Dört gün önce doğum yaptım ama gögüslerin aşırı derecede büyüdü korkunç gözüküyolar sütüm güzel bebeğim emiyor arada sağıyorum ama bu büyüklük böyle kalırmı kızlar aynaya bakamaz oldum 🤦🏼♀️
duyguuu Yarendeniz benimde ilk sıralar sütten dolayı öyleydi ama vücut alıştıkça küçülüyor tekrar merak etme 😊
Feymu14 Yarendeniz fazla kilo almamışsın göğüslerde süt ilk zamanlar dolu dolu olur sonra göğüsler alışır sütün olsa Bile yumuşar ve küçülür 😍
MucizemGeldi 24 gun oldu dogum yapali, hamileligimden beri benim de öyleydi taakii 1 hafta oncesine kadar simdi yumusacik ve normal boyutunda birazda sutum azaldi ☹️
Zeynepmom MucizemGeldi canım senle aynı şeyleri yaşıyoruz sütüm artık dolu dolu olmuyor tazyikli gelirdi ya ilk günle söyle değil ve kızım az emip bırakıyor ve sürekli uyanıyor çıldııracm birşey anlamadım bu işten napıvam bilemiyorum doyuyor mu doymuyor mu anlayamıyorum
MucizemGeldi Zeynepmom ayni sekilde en uzun 5 dk emiyor birakiyor diger baslikta bi arkadasa sordum sutun bol ve tazyikli geliyorsa gunde 5 kez de çişini yapiyorsa doyuyor demektir dedi 🤔
endoplazmikretikulumiste Zeynepmom gizemaktass bu ilacın şurubu filan mı var onu mu verdi çünkü bizde influenza olduk dr aynı ilacı hep şeklinde vermişti şaşırdım küçük bebeklere de veriliyor mu ?
Zeynepmom MucizemGeldi evet dün gece yumuşaktı baya huy çıkardı gibi geldi aç kaldığı için mi anlamadım perişan oldum 🙂
MucizemGeldi Zeynepmom suanda da benimki öyle agzi hep acik arayis icinde ama sut yeterli deil uyusa biraz bende uyusam diye bekliyorum
Zeynepmom MucizemGeldi uyumaz uyusada 10 dakika sonra kalkar 😂 gece süt gelsin diye bende birşeyler yiyorum ☺️