tultanhanim Göz altlarımda koyu mor halkalar var. Neden bilmiyorum ama son zamanlarda çok kafama takıyorum. Yüksek kapatıcı etkili bir ürün önerir misiniz?
NariNariKiminYari tultanhanim too faced simsiyah göz altlarını bile kapatıyor. Kullanmadan önce iyi nemlendirmek gerekiyor
ayisit tultanhanim maybelline eraser kullanıyorum kapatıcılığı orta-yüksek ama çok memnunum yıllardır onu kullanıyorum.
tultanhanim mamacitaa_ ben çok makyaj yapan birisi değilim o yüzden uygun fiyatlı olsun diye bu ikisinide denedim ama hiç kapatmadılar maalesef. Kapanmadığı içinde kafaya çok takar oldım galiba 🤭
mamacitaa_ tultanhanim yaa bende kapattı ya bende yeni aldım kullanıyorum yazdan beri tabi hep değil ayda bir falan, ben de makyaj sevmiyorum hiç 😊
tultanhanim mamacitaa_ numarasını yanlış seçtim desem çalışanlar önerdi. Esmer sayılırım koyu buğday esmer arası. Lykd nin 128 ini önerdi beaulis in 135 ini. İkiside kapatmadı. Sen kaç numarasını kullanıyorsun?
mamacitaa_ tultanhanim anladiiim inan hiç bilmiyorum bana da gratis calisanlari önermişti beyaz tenlisin diye de djsjsj
duygushi tultanhanim evetwatsonsta 250₺ civarı oluyor bazen indirimde ben özellikle göz altı beyazlığını çok seviyorum tam f/p ürünü
zehrababy tultanhanim wet n wild bakabilirsiniz ben uzun yıllar onu kullandım memnundum. Fiyatı uygundu diye hatırlıyorum. Keşke önceden olduğu gibi mağazada testler olsa da deneyebilsek
ayaznannesi tultanhanim makyaj yaparken kapatıcı olarak lykd markasının kapatıcısını kullanıyorum. genelde makyaj yapmadığım için göz altlarıma bakım veririm her gün nemlendiririm 3 günde bir bee beauty markasının kore yapımı göz altı maskelerini kullanıyorum
tultanhanim ayaznannesi nemlendirici vs bende kullanıyorum ama gittikçe koyulaşıyor benim maalesef genetik birazda
PeekaBoo_ tultanhanim önerim yok ama maybelin Newyork instant eraser almayın diyebilirim, çizgilere doluyor, hassas ciltliyseniz yakıyor, oksitleniyor herkes çok memnun ama ben hiç sevmedim, kapatıcılığı da iyi değil
tultanhanim PeekaBoo_ bir dönem kullandım bende çok memnun kalmamıştım Birde şöyle bir durum mesela evet ürün iyi ama rengimi de bulamıyorum. Çok çok nadir makyaj yapıyorum ama artık göz altlarımı günlük kapatmak istiyorum
Nil_defne tultanhanim aynı dertten müzdaribim ve yıllardır note minarel concealer ı kullanıyorum aşırı aşırı memnunum 🫠
tultanhanim Nil_defne rengini çalışan mı önerdi peki ben rengi de ayarlayamıyorum 😅 Çalışanlar önerdi bu arada