Mucizem_0809 Ay nası mutluyum bi. Süredir ayakta sallatmıyor kendini yanında yatıp sırtını poposunu okşuyorum pış pış derken uyuyor inşallah gündüz uykularınada alıştırırım kurtulurum sallamaktan 🥰
Cigdemm61 Mucizem_0809 allah korusun da deme yarın yeni post açarsn bu cocuk niye durmuyo diye ben çok inanıyorum nazara goze
Mucizem_0809 Cigdemm61 zaten o millet kendinde olanı görmez başkasındaki elmas sanır 😂 nazar değcek halimiz yokki bacım çocuk hergün huy değişiyo çok uzun sürmez bu halimiz
Mucizem_0809 Deletedmom114 ahhh shhh uyusun diye gece yarısı kanguru takıp evde gezdiğim günleri biliyorum sabaha kadar ayağımda uyuduk indirdiğim an ağlıyodu bırak uyanmayı bikaç gün tadını çıkarim kolay uyumasının gece mesailerine devam çünkü
Mucizem_0809 Nounou123 ya benimkide normalde emer sonra kaç saat sallar öyle uyurdu bikaç gündür maşallah emiyo sonra pış pış istiyo ama o raddeye gelene kadar benim pili bitiriyo
Nes94 Mucizem_0809 5 ayllikken ayakta sallamam bitti ona rağmen nazar değer diye hıc yazmadım 😂 o ara hatta kendi uyuyodu beşiğe bırakınca ikinci dişle bozuldu 10 gün sefa sürdüm 😂 ayağımda sallanmamasi benim için zaten mucize sende dillendirme ayakta da uyumazsa falan sallama beşikte salla ama ayağa dönme aslaa inşallah değişmez:)
GirayinAslisi Yaw kaç kere huy değiştirdik hatırlamıyorum plates topunda zıplayarak uyuttugum günler dün gibi 😀 bu arada diş mevzumuz var ortalık karışık inşallah senin yawrucak öyle devam eder bizde 5 ayligiz
HocaAnne Benim çocugum uyku zamanı çok huysuz ne yapacağımı şaşırdım. Ayakta sallasam durmaz. Kucakta salla yok. Pış Pış popoya orda da kıvranıyor Bi ora Bi bura