kubraa0606 Bebekleriniz baş kontrolünü ne zaman sağladı, bebeğim 2 ay 15 günlük başını nadir kaldırıyor yüzüstünde. İnstagram da görüyorum bebekler resmen oyuncak vs izliyor tummy time da. Bende endişelendim haliyle. Kaslarını nasıl destekleyebilirim
elifimmm123 kubraa0606 valla canım bizimkide öyle bugün üç aylık oldu ama tam kaldiramiyor bakıyorum herkesinki erkenden dik tutmaya başlamış
tarana19 kubraa0606 Benim bebeğim de yerde uzanarak tummy time hiç sevmiyor. Alternativ olarak, dizüstü ve göğsümde uzatarak yapıyorum, bi de kucakta taşırken başını dik tutmasını sağlıyoruz.
meltemanneoldu kubraa0606 bol bol yüz üstü yatırın ama 2 dk falan onun ayı için yeterli tummy time önceden de vardı da adı o değildi çocuğu yüzüstü yatirirlardi 😊 göğsünün altına da inceden yastık koyun elleri de emekleme pozisyonundaki gibi yapın kaldıracaktır bir süre 1 2 saat sonra tekrar yapin
kubraa0606 elifimmm123 erkek bizim sizin bebiş kız mı erkek mi, 2.5 aylıkken tummy timeda kaldırabiliyor muydu
kubraa0606 elifimmm123 erkek bebişler hep mi aynı ya :) kız bebişler fıldır fıldır sanki. sesli oyuncak denedinşz mi
hellow Yani henüz sabit tutması uzun sürmez Instagram’da on dakika anca zaten uzun süre bence tutulmamalı üçüncü aya kadar egzersiz tarzı ilerler
hellow kubraa0606 kucağına aldığında illa ki kaldırır tummy timedan ziyade eskiden tummy mi vardı desem
tarana19 kubraa0606 2 ay 27 günlük. Sezeryenle doğdu. Her kes kilo vermek için erken olduğunu söylüyor, zaten ağır spor yapamıyorum şu an. Hamilelikte 20 kilo almıştım, 13 kilo verdim. Genelde, metabolizmam hızlıdır, ama şu anda öyle değil.
kubraa0606 meryemz1 her yerde bu ayda başını kaldırması gerekir diyor. Başını kucağımdayken tutuyor belli bir müddet. Ama tummy time da başını kaldırmıyor bende anlamadım neden