serendipity16 Kızlar oğlum dünden beri kafasını vuruyor mesela yanlışlıkla vuruyor ya gidiyor oraya bi daha vuruyor bu geçici bir şey mi ne amaçla yapıyor anlamadım annecim canın acır diyorum bir iki kere vuruyor sonra bırakıyor
ikizlerin serendipity16 benım oğlumda dikkat çekmek için yapıyor genelde başta çok kafama takıyordum ama artık umursamıyorum yapmayı bıraktı gibi
somurtkansirin serendipity16 benimki de aynı tek fark başta sinirlenip gidip vuruyor kendine sonra gelip öptürüyor bunu 4-5 kez yapıyoruz oyun yapmış nasıl unutturucam bilmiyorum
210624 serendipity16 5 yaşına kadar normal görülüyor benim de oğlum yapıyordu birakti çok şükür, çocuk nörolojisine sordum öyle söyledi 5 yaşına kadar normal dedi . Bırakır merak etmeyin kafasını vurdugu zaman dikkatini dağıtın
arasbingl Sermec27 benim oğlum da aynı istediği bişey olmayınca sinirlenince yapıyor dikkat çekmek için olabilir bende endişe ediyordum ama
210624 serendipity16 bırakır inşallah benim oğlumda öyleydi kafasını yerlere vururdu duvara vururdu elleriyle kafasına vururdu ama çok şükür hiçbiri kalmadı