mirosgirl Kızlar kızım 5 aylık bogazında enfeksiyon oluşmuş antibiyotik veriyorum calpolla ama Calpolu ağzına alır almaz kusuyor yutmuyor nasıl içirebilirim
damlabx mirosgirl enjektörle yanağının yan tarafına sıkın, diliyle yanak arası bölgeye, o zaman yutuyolar mecbur, yarısını sıkın bekleyin sonra diğer yarısını, işe yarar umarım
doublemamaa mirosgirl aynen enjektörle verin gerekirse az az verin bir de yanaklarını elinizle hafif sıktırın öyle daha kolay oluyor yutması dudaklarını büzdürün
babybaby2406 mirosgirl kucağınıza yatırarak içirin enjektörle benim oğlum anca öyle yutuyo o da sevmez şurup
pozitifanne06 mirosgirl benim kızım da calpollü hep kusuyordu parol kullanmaya başladım parolu hiç kusmadı
pozitifanne06 mirosgirl onlar pek ilgilenmiyor böyle şeylerle bi şekilde yutsun da derdindeler, şırınga ile de yutmazsa parol şurup alın zaten içerik aynı parol 2. Aydan sonra kullanılabiliyor
Beyzaveduru Calpolu ne zaman açmıştınız. Eğer uzun süre olduysa bozulmuş da olabilir. Başıma gelmişti dışarıdan hiç belirti yokken oldu.