Papatya-eylul88 Sağ tarafimda batma tarzı böyle hafif agrı gibi şeyler oluyordu kızlar sağ böbreğımde 5mm taş çiktı.sonuç simdi çıkti daha dr.göstermedim haliyle.gidicem.nasıl düşer bu taş ne yapmam lazım bilgisi olan?
cokbilmismom Papatya-eylul88 bende hareket etmesinde etkili olan şey sıcak küvette oturmak oldu 3 4 kez bunu yaptım ve bir kerede hamama sıcak havuza gittim taş hareket edip kanala girdi benimki büyük olduğu için operasyon ile alindi
Kayra_68_aksaray Papatya-eylul88 geçmiş olsun gilaburu nektari var aktarlarda faydasi olmustu ablama arastırın isterseniz yinede
xbebegimx Papatya-eylul88 bnde de vardi elma suyu ve gilaburu suyu ictim, ayrica maydonoz da iyi geliyor , cok gecmis olsun
Betulsark Bol su böbreklerin yenilenmesi için diye biliyorum ve spor ama sizin ki ameliyatla alına bilir galiba çok sınır bir büyüklükte büyük ihtimalle sizi biraz daha takibe alıp ya düşmesini bekleyecek yada büyürse ameliyat ile alır
Papatya-eylul88 xbebegimx bu sekildemi düsurdunuz?sancinuz oldumu?nasil tukettiniz ac tok??ve nerden aldiniz detay verirmisniz.düsürmem lazim taşı
xbebegimx Papatya-eylul88 elma suyu normal marketten almistim gıleburu suyunu dedem koyden getırtmıstı, evet cok sancım olmustu dogum sancısından beterdı resmen
Baharttttt 6 mm düşürmüştüm bende, çok ağrım vardı pyelonefrit olmuştum taş yüzünden ameliyatla alınıcaktı geceden sabaha kadar 3 litre su içtim sabaha karşı 5 buçukta düştü
Baharttttt Papatya-eylul88 evet sadece su içerek düşürdüm ama benim tespit edildiğinde kanaldaydı kanaldan mesaneye düşmüyordu büyük olduğu için o yüzden çok su içtim mesaneye düştü öyle olunca