AhsenEla03 Sürekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu için hastalanmayançocuk sayfasınds limon suyu kürü var deneyen gerçekten faydasını gören var mı tansiyonda oynama yapar mı
Bursa97 AhsenEla03 kurun tarifi neydi acaba bende bir limon kürü denedim ama o mu aynısı mi bielmedim
dsea AhsenEla03 Yıllardır çekiyordum çözümü nioli yağında buldum valla çamaşırıma döküyorum 3-4 damla anında geçiriyor
AhsenEla03 oylesinebiri__ sarımsak kürünü hep yaparım şifasını da görürüm soğuk algınlığında ama bubkadar limon tansiyonu düşürür mü diye korktum
oylesinebiri__ AhsenEla03 tansiyon sorununuz varsa içmeyin ben bu sayfadan önce de doktor demişti suyun içine limonları doğra suyunu iç diye
AhsenEla03 oylesinebiri__ yok tansiyon sorunum yok da baya fazla limon olunca o yüzden sordum faydasını görürseniz dönüş yaparsanız çok çok sevinirim
AhsenEla03 Bursa97 sürekli limon suyu içiyodu bide gece yatarken sadece 2 limonu sıkıp son idrardan sonra içip uyumui ama ben cesaret edemedim zaten tansiyonuö düşük
Bursa97 AhsenEla03 sürekli limon n suyu bende denedim biraz tansuyonumu dusurdu açıkçası ama gece yatarken iki limonu içip denemedim hiç
AhsenEla03 Bursa97 gündüz içtim bende gece düşürür kötü olurum diye ama faydası oldu sanki daha iyiyim bugün
Bursa97 AhsenEla03 gerçekten mi peki nasıl yaptınız ikilimonu bir bardak suya mi sıktınız öyle mi içtiniz , birde maydonoz suyunu denediniz mi onada çok iyi diyorlar
AhsenEla03 Bursa97 kafama göre föz kararı yaptım valla hem ishalim vardı antibiyorik ishal yapmıştı onu kessin diye de içtim bi tane limonu sıktım az bi su ekleyip içtim diğer içtiğim sulara da hep damlattım limon suyu tek kötü yani tansiyon düşürmesi işte
AhsenEla03 AhsenEla03 bide ben tüm tuşlara bastım çok sıkıldım çünkü artık nioli yağını övdüler onu kullandım maydınoz suyu bi kere yaptım tadını pek beğenemedim ama kendini hep yerim
Bursa97 AhsenEla03 bende tüm tuskara basıyorum ama iste bir çözüm olmuyor nioli yaginida yıllarca kullandım bir faydasını gormedum bende maydonoza başladım birde bu gece limon sıkıp içip yatacağım bakalım inşallah iyi gelir
AhsenEla03 Bursa97 bi doktor izlemiştim var olan enfeksiyonu çamaşıra damlatmak geçirmez 1 litre suya 10 damla damlatıp günde üç kere yıkamanız lazım diye