azrabetull Kızlar 5 ay 22 günlük bebeğim ek gıda tadımlarına başladık yoğurt patates havuç kabak şeklinde pazartesi kabak verdiö salı kabakla patates dün de kabak ğatates havuç birleştirdim bu sabah vücudunda ucu beyazımsı kızarıklıklar var alerji sanırım kabağa bağladım ama şimdi ds hafif kafası socak koltuk altı ateşi inip çıkıyor sanki 37.8 37.5 37.1 civarında geziyor bu durum ateş yapar mı yoksa soğuk algınlığı mı doktora gitmedim aradım kabağı vermeyin bi süre krem sürmeye de gerek yok kendiliğinddn geçer dedi ama ateş durumu kafamı karıştırdı yaşayan varsa yardımcı olabilir mii
annelik54 azrabetull bildiğim kadarıyla alerji ateş yapmaz ama yinede kabağı kesip gözlemlerini devam ederse sorun zaten kabaktan olmadığını anlarsınız
Ckudll azrabetull üşütmüş olabilir annesi, alerji ateş yapmıyor çünkü. Benim oğlumunda çoklu besin alerjisi vardı 2 yaşa kadar devam etti hiç bu sebeple ateş olmadı, daha çok mukuslu kaka, bağırsak hareketleri, huzursuzluk ve vücudunda döküntü oldu
nillouq azrabetull geçen hafta yeğenim alerji olmuştu onda ateş halsizlik yaptı doktorunuza bir sorun isterseniz belki alerji ise ona göre şurup verebilir
azrabetull annelik54 alerjinin geçsin öyle ilerleyen zamanlarda tekrar deneyeyim dedim doktora yarına kadae geçmezse gideyim diyordum
azrabetull oylesinebiri__ koltukaltından ölçüyorum 37.8 şu an koltukaltında 38 üzeri öi ateş sayılıyordu
Ckudll azrabetull iç ateşi var demek ki, bazen dışardan bakıldığında normal gözükür ama iç ateşi bu şekilde ateşini çıkartabilir. Yeni hasta da oluyor olabilir
azrabetull Duş aldırıp calpol verdim 37.1 düştü çok şükür teşekkür ederim gece boyu takip edicem tekrar çıkmaz inşallah
azrabetull nillouq anladım genelde alerji ateş yapmaz deniyor ben de bilemedim böyle ateşleneceğini bilsem doktora giderdik kızarıklıklar gelip geçer diye düşündüm
azrabetull Ckudll alerjiyle denk gelmesi çok tuhaf geldi evet olabilir havalar çok değişken geceleri üşür mü terler mi diye diye
nillouq azrabetull haklısınız Öyle ateş yapmaz en fazla kaşıntı olur ama yeğenim de öyle oldu ateş halsizlik yaptı oğlum 7 aylık alerji yaşıyoruz biz de birkaç gündür bugün hafif bir ateşi oldu
azrabetull nillouq doktora gittik emfeksiyondan öyle olmuş kanında da enfeksiyon çıktı antibiyotik başlattı alerji ile alakası yokmuş