Tugcedgn Arkadaşlar oğlum 3.5 yasında balgamlı öksürühü hangi surup kullandıysam geçmedi deliricem artık napcağımı şaştm doktor yeni suruba geçti cigerler temiz ama geniz akıntısından dolayı aşırı balgam var varmı tavsiyeniz
cikolatahurma Tugcedgn öksürük için normalde sürüp önerilmez oksurecek ki balgamı atabilsin bizim doktor vermedi oğlum o şekil atıyor bitkisel dneeyebilirsin mor sogani oy içine bal zencefil ve biraz karabiber dok sabah soğan suyunu salacak günde bir tatlı kaşığı ver çok iyi gelecektir.
annelik54 Tugcedgn aktardan ak günlük sakızını alın, bir çay kaşığı havanda ezin toz olsun sonra pekmezle karıştırıp verin sabah akşam aç karna ve yıkanmamış koyun yünü gece göğse koyun bir de aç karna hakiki kuru incir verin 1 tane Allah şifalar versin
Tugcedgn cikolatahurma şurup mecbur kaldı verdi zaten hani iyice öksürüp sökmesi açısından ama deneyeceğim sizin önerinizide
ciomomss Tugcedgn ben balgamlı öksürüğü de herhangi bir üst solunum rahatsızlığını da udi hindi yağıyla çözüyorum tıkanıklık burnundaysa iki tarafa ikişer damla damlatıyorum boğazdaysa bir çay kaşığı içiriyorum ama udi hindi yağının gerçek olması önemli
Pinrrr ciomomss merhaba faydasını gördünüz mü kaç aylık miktar olarak ne kadar verdiniz bide hangi marka kullanıyorsunuz
ciomomss Tugcedgn evvahe doğal sayfasından alabilirsiniz ben senelerdir oradan alıyorum tüm ihtiyaçlarımı güvenilir ve gerçekten şifalı ürünler