Tatlican dondurmamkaymak Aaa iyi bari gördün sildim kendimi😄 Çok çeşit vardı bir tane daha almadığıma pişman oldum buraya göre çok uygundu fiyatlar.
Nuryg Tatlican ben gittim döndüm elhamdülillah bende Mekke’den abaya aldım iki tane ama kaldıgımız otelin avmlefinden birindeydi gerçekten çok uyguna aldım hemde çok güzeller her şey bi yana rabbim tekrar yaşamayı nasip etsin
Tatlican Nuryg Ayy ne güzel çok güzel yerler ya. Bende yine istiyorum. Abayalar harika evet ben 2 tane almadığıma çok pişman oldum. Sen ne renk aldın.
Nuryg Tatlican bi tane siyah bi tane khverengi aldım şimdi hayırlısıyla nisanda tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım gerçi şimdi o kadar alışverişe odaklanmam o zaman adet olmuştum vakit geçsin diye dolandım öyle
Tatlican Nuryg Biz 2 dk girip aldık çok gezmedik. Ama ben kardeşime diyorum az daha gezip birtane daha alsaydım keşke😂Boncuk işlemeli aldım ama çok çeşit vardı harikalardı. Zaten 20 gün kaldık.
Tatlican Nuryg Aminnn 🤲Kardeşim eşiyle gitmek istiyor Eylül’de bende eşime dedim bizde gidelim. İşim var diyor.
Nuryg Tatlican yaa böyle fırsatlar kolay gelmiyo insallah eşinizin kalbine oraların aşkı düşer de beraberce gidersiniz
Tatlican Nuryg Evet ya .İstesem beni onlarla gönderir ama bir sefer eşimsiz gittim şimdi onsuz gitmek istemiyorum. Allah içine gitme isteği verir inşallah🤲