mommybird Özel aşıları kaçıncı aylarda yaptırdınız kızlar? Biz 3 aylık olduk Rotarix 3 ve 5. Ay Nimenrix 6 ve 12 Bexsero 7 9 13 bu şekilde doktorumuz aşı takvimi uyguladı
ozdenizzz mommybird rota aşısını biz de 3 ve 5. Ay olduk fakat menenjit aşılarını 7.ay (2doz) 9.ay (1doz) 13.ay (2doz) şeklinde yapacağını söyledi doktorumuz.
babyisleeping mommybird bizim şöyle oldu 3 aşı da aynı anda rota, nimenrix, bexsero 3.ve 5.aylarda 2 doz uygulandı. Rotamız bitti zaten 2 doz yapılıyor. 13.ayda menenjit 3.ve son dozu olacak
goncaa42 Rota aşısını yapalım dedi doktorumuz 3 ay da ama yapıp yapmamak arasın da kaldım yapanlar bilgi verir mi ? Ne için bu aşı yan etkileri var mı
ozdenizzz mommybird bana memenjit aşıları için şöyle söyledi bazı doktorlar daha erken yapabiliyor o da yanlış değil dedi ben sadece geç kalınmış bir aşı olmadığından diğer aşılarla çakışmasın diye bu şekilde yapıyorum dedi. Ama rota 3 ve 5. Ay da hep.
babyisleeping mommybird menenjit 3 doz yapılıyor zaten A ve B 2 grupta 3 doz. 3.doz rapel yani pekiştirme diye geçiyor