mamacitaa_ visneli genel cerrah ya da göğüs diye düşünüyorum. Ama göğüs de daha çok öksürük filanla baglantili gibi
tuttifuruttiiiii visneli göğüs hastalıkları ciğere vs bakar memede ağrı için genel cerrahi gitmeniz lazım bende gitmiştim
ben941_ visneli yok tatlım göğüs hastalıkları farklı o bronşit akciğere filan bakıyor genel cerrahi bütün alanlara bakıyor
ciray visneli hemşireyim. Genel cerrahi ilgilenir. Göğüs hastalıklarının alanı değil. Elinize gelen bir kitle var mı? Ya da memede renk değişikliği, akıntı, ateş gibi? Mastitten mi şüpheneleniyorsunuz?
visneli ciray elime gelen bi kitle var kıpkırmızı olmuş ağrı var dokununca veya normalde 42 günlük anneyim ilk zamanlar çok mastit oldum ama bilemiyorum böyle deildi yine vücut ağrılarım oluyor ama mastit mi deilmi anlamıyorum
Dondurmalikahve visneli Doktor veya hemşire değilim. Genel cerraha gideceksiniz bunun için. Göğüs hastalıkları üst ve alt solunum yolu hastalıklarına bakar.
ciray visneli anlattığınız mastite benziyor, mutlaka bir genel cerrahi görsün. Siz bu kadar sık oluyorsanız, çocuk memenizi boşaltamıyor demektir. Çocuğu emzirdikten sonra da sağım yapıp, memenizi tam boşaltın. Geçmiş olsun.