ffeyza Kızlar memnun kaldığınız, assssla akıtmıyor dediğiniz bir suluk var mı ya? Bebeğim 18 aylık olacak çok az su içiyor ben verdiğim zaman almıyor kendi içmek istiyor ya üstüne döküyor ya da yere döküyor
usenmedimyaptimbirvelet ffeyza munchkin kullandık biz onun pipetini delince almadım bir daha. Isırıyorlar pipetliyi. Şimdi benim suluğa geçti onun bile kalın pipetini çiğnemiş 😒 Ama munchkinde akıtma sorunu yaşamadım. Diğer bebeğimede alacağım
Ftsyckk ffeyza munchkin, skip hop kullanıyorum şuan onda da henüz akıtma görmedim şimdilik ondan da memnunum.
buaklinerdenaldinnerden ffeyza munchkin kullandım ama pipetinin içi sürekli küf oluyodu temizlemesinden illallah etmiştim artık bende avente geçtim oda hiç akıtmıyor mor mavi dışı öneririm
oylesinebiri__ buaklinerdenaldinnerden teşekkür ederim bizde alıştırma bardağı var ama çok su geliyor çocuk boğuluyor su içerken bende tekrar Philips alicam ama pipetli içmeye nasıl alışır
Nurdaneymen ffeyza Chicco almistim 200 ml çektikçe geliyor akıtma koku yapmiyor 18 aylık oğlum kendi içiyor bazen bardakla da veriyorum alışsın diye onda da içiyor ama başında bekliyorum yoksa bardağı ısırıyor suyu döküyor yere atiyor 😒🫣
buaklinerdenaldinnerden oylesinebiri__ sen eline ver o alışır bir iki boğulmaya çözer bişey olmaz yanında dur bak
mervemsiiiii ffeyza nuk asla koku yapmadı taş gibi ve uygun fiyatlı akıtma da yapmıyor munchkin de çok güzel fakat pipet dayanıksız yedek satılıyor
oylesinebiri__ buaklinerdenaldinnerden pipetli yimi alıyım çünkü alıştirma bardağı çok su geliyor asla alışmıyor kaç zamandır sürekli boğazında kalıyor