Oğlum 2.5 yaşında. Şu iki aydır ve özellikle son iki gündür canımı okuyor .Aşırı inatçı dediği olsun diye son gaz agliyor çoğunlukla takmıyorum kendi kendine debeleniyor yerde vs.Asil konu şu ki hassas bir cildi var bazı yedikleri şeylerden kaynakli poposu pişik oluyor .Özellikle balık yedikten sonra pişik oluyor .Dün de kakolu süt yaptim ondan sonra da oldu .Neyse pişik olunca ne poposunu yıkatiyor ne sildiriyor ne de bezini degistittrjyro dediğim gibi aşırı inat .Bende bezini bagaltamayinca tuvalete alistirim dedim .Daha önce denedik başarısız olduk .Çişim geldi kak* geldi diyor hadi tuvalete gidelim diyorum yok gelmiyor yada geliyor ama oturmuyor. Kitap aldım cizgi film izletiyorum tuvaletle ilgili ne bilim gidip ben oturuyormuş gibi yapıyorum ama yok dediğim dedik .İlk denememde çişini tutamamaisti hemen yapmıştı bu dönemde 1 saatten fazla bezi kuru kaldi sonra altına yaptı. Ne yapicam kızlar akıl verin .Yada biraz daha zmana mi tanımaliyim. Bezliyken de uyurken hep çişi dışarı çıkıyor her gün nerdeyse üst baş çarşaf değiştiriyorum. 😑