mrv506 10 aylık bebeğime balgamlı öksürük için ne yapabilirim bir haftadır geçmedi bende de var onda da azalacağı yere hala devam ediyor doğal yöntemlerle nasıl hallederim tarif falan var mı uygulayan anneler
Berfin4720 mrv506 küçük olduğu için öneride bulunamıyorum benmde 9 aylık nane kaynatıp veriyordum geçmedi bizim en son hastaneye gittim verdiği ilaçlarla bile zor iyileşti
birprensannesi1 mrv506 akgünlük sakızı yakıyorum sırtına ve göğsüne koyuyorum, pekmez tereyağı, ayak altına zeytinyağı sarımsak, sık burun temizliği , buhar makinesinde serum fizyolojik , benim bebiş 11.5 aylık ama . Bize bala yavaş yavaş geçiyoruz
hepyerdeyizz mrv506 uhi hindi yağı galiab adı böyleydi bunu öneriyorlar ama ben dut kaynattip verdim biraz Biraz azaldı
hepyerdeyizz birprensannesi1 bir iki çay kaşığı icirdim kaynatıp çektim ılık verdim düğün faydası var diye duymuştum yani ben bir zararini görmedim tabi Sizede öneririm yapmak isterseniz
hepyerdeyizz birprensannesi1 büyükmüş denemekte fayda var hata karadut özü vs dsatiliyor ya Ben dogalini yaptım faydasinida gördüm
mrv506 Dut kurusu kaynattım verdim bi de cevizin iç zarını kaynatın verin diyen oldu bir iki kaşıkta ondan verdim yarında vereceğim bakıcam duruma göre faydası olacak mı
birprensannesi1 mrv506 bize de haber verin. Bi ara büyük çocuğuma tane tarçın tüm elma kaynatıyordum o da iyi geliyordu aslında