peramomms Kızlar bebeğim 16 aylık iştahsız bir çocuk gün içinde az yemek yiyor bende kilo alımın destek için uyku öncesi muhallebi gibi şeyler veriyorum ama uykudan 2 saat önce beslenmenin bitmesi gerekiyormuş ne yapmalıyım sizce
peramomms peramomms akşam yemeğinden sonr virşey vermesem çok az yiyor içim rahat etmiyor ee kilo alımı nasıl olacak
ahlasmomm_ peramomms bizim de kilomuz alt sınırda uyumadan 2 saat önce yemek yiyor 1 saat kala meyve çerez fln koyuyorum ama tadımlık yiyor genelde zaten muhallebi de sevmiyor gün içindeki yedikleri yetiyor herhalde
livanurvealpinannesi61 peramomms muhallebi sağlıklı değil ki anne sütü yada formül mama almıyor mu 2 saat önce anne sütü yada formül mama almalı
ahlasmomm_ peramomms ne zman isterse o zman veriyorum Bnde saatlere takılıyordum soruyordum ama beslenme uzmanına götürdük biz her çocuğun hareketliliği yediği şeyler farklı çocuğunu takip edeceksin ona göre yemek yedireceksin ddi bnde onu takip ediyorum artık acıkmasını bekliyorum dün 9.20 gibi kahvaltı yaptı 12.30 da öğlen yemeği 15.30 ara öğün 18.30 akşam yemeği
ahlasmomm_ peramomms mesela kahvaltısını düzgün yapmasın 1,5 saat sonra bişey istiyor ara öğün veriyorum meyve çerez veya meyveli kefir yapıyorum bu ara uykuları bozuldu normalde uyanınca yemek yiyordu artık uyumadan önce yiyor