pimpiriklianne43 arkadaşlar oğlum 10 ay 22 günlük dün doktor balık yemediği için bunu önerdi hergün 1 çay kaşığı dedi kullanan varmi aranızda
ruzqarqulu pimpiriklianne43 kızıma möllers ile beraber d vitamini de yazmıştı alerji Dr umuz. Beraber kullanıyoruz . Dr unuza sormadan kullanmayın.
bsrakurt pimpiriklianne43 bunu bilmiyorum ama ocean Multi balık yağını veriyorum d vitamini vermiyorum fazla gelebilir varsa içinde yinede doktoruna danışın tekrar balık yediği gün vermeyebilirsin balık yağını
Esma1993 pimpiriklianne43 kizim 2 .5 yasinda bende kullanabilirmiyim acaba icirmek istiyorum ama otizme sebep olur mu hafta da ne kadar veriyosunuz
pimpiriklianne43 Bunu içerken d vitamini veriyormusunuz acaba çünkü içinde var fazla gelirse diye korktum
cinarcinar Merhaba 1,5 yaşından beri möllers balık yağı içiriyorum çünkü balık yediremiyorum 1 çay kaşığı veriyorum D vitamini konusunda bilgim yok o dönem d vit yüksek olduğu için kullanmana gerek yok demişti doktor
pimpiriklianne43 bsrakurt hiç yemiyor balik bide bunun içinde birsuru şey var internette hiper aktivite dikkat dağınıklığı olan çocuklarda diyor buze neden tavsiye etti çok moralim bozuldu
bsrakurt pimpiriklianne43 her çocuk kullanabilir yani beyin gelişim açısından önemli bir o kadar da vitamin var içerisin de ☺️
pimpiriklianne43 Esma1993 hiç vermedimki daha dün doktor önerdi hiç balik yemiyor dedim ama internette girince hiperaktive bozukluğu dikkat dağınıklığı olan çocuklarda diyor oylebir problemimiz uok çok moralim bozuldu
_YanakReisinAnnesii pimpiriklianne43 Moralinizi bozacak birşey yok. Omega 3 beyin gelişimi ve daha birçok şey için faydalı. D vitamini konusunu da şöyle yapın 1 gün verin 1 gün vermeyin veya haftada 3 gün verin gibi ayarlayabilirsiniz.
Esma1993 pimpiriklianne43 onemli olan zaten beyim gelisimi degil mi iclerindeki iyisi buymus ki ondan onermistir muaneler zaten ne kadar suruyorku a bu cocuk cok hareketli vs diye dusunup bunu onersin kotu dusunup verdigini sanmam ben kotuye yormayin
pimpiriklianne43 _YanakReisinAnnesii tek omega 3 degilki bu ben tek balik yagi verdi sanıyorum ama bunun içinde farklı çok şey var ve hiperaktive bozukluğu dikkat dağınıklığı olan çocuklarda kullanilirr diyor 10 aylik bi bebekte kullanmalimiyim bilemedim çokta pahali
_YanakReisinAnnesii pimpiriklianne43 Bu markayı daha önce duymadım ama üzerine tekrar baktım ve üzerinde yazan şeyler de beyin gelişimini desteklemek için gibi düşünün. Başka bir markanın içerisinde fosfotidilserin vs bulunanı oğlumun konuşmasını desteklemek için kullanmıştık tabiki tek başına değil ama faydası olduğunu düşünüyorum algıları daha da açıktı kesinlikle. Bu arada bende instagram da öneren bir çocuk doktorundan görüp araştırıp almıştım. İçinize sinmiyor ise ocean gibi bazı markaların düz omega 3 formu olanları var ondan da verebilirsiniz.
_YanakReisinAnnesii pimpiriklianne43 şuan tam hatırlayamadım ama sizinkinden büyüktü. İlk balık yağına 14 ay gibi mollers ile başlamıştık.
pimpiriklianne43 _YanakReisinAnnesii oğlum aşırı hareketli bi bebek 1 saniye bile oturmuyor direkli emekliyor sürekli biryere tutunup kalkmaya çalışıyor sma hiç oturmuyor ondan vermis olabilirmi acaba
_YanakReisinAnnesii pimpiriklianne43 şuan keşfedip öğrenme döneminde tabiki hareketli olacak üstelik yürüme çalışmaları yapıyor muhtemelen o yüzden de bu davranışları çok çok normal. Bahsettiğiniz şeylerden dolayı verdiğini düşünmüyorum muhtemelen dediğim gibi öğrenme-zeka gelişimini desteklesin diye vermiştir ama içiniz rahat etmiyor belli ki ya tekrar bir başka doktor görüşü alın ya da daha önce bahsettiğim gibi sadece omega 3 formu olanlardan verebilirsiniz. İlk başlangıçta için mollers gayet ideal değiştirmek istersenizde.