Dgnbsr Bugün kızımın kulağını deldirdim nelere dikkat etmem gerek eczaneden fazla soramadım ağlayınca hemen çıktım
fatmacemre Dgnbsr kaç aylık bebeğiniz bende dedldirmek istiyorum da millet değişik değişik bi sürü şey söylediği için cesaret edemedim
defneduruu Dgnbsr teramisin sür canm hemen iyileştirir 2 3 gün snra sürdükten snra çevir kulağındaki küpeyi yeni takıcağını takarken zorlanma çıkarırken
Dgnbsr fatmacemre 3 yaşında biz bir anda karar verdik eczaneye ilaç almaya gidicektik ben denen küpe takmıyorum dedi hadi o Zaman dedim 😅
Dgnbsr defneduruu teşekkür ederim canım birşey daha sorucam su değdirmemem gerekiyor ben bu çocuğu ne zaman banyo yaptiricam
kaderaa4 Dgnbsr sizinki büyük baya maşallah biz saha 10 aylığız ama şuanda yaptırmak istiyorum büyüynce zorlanırım diye herkes erkek zannediyor 🤣
Ahelmetcinogl Dgnbsr bi krem vermişlerdi bize sürün ve 2günde 1 küpeyi kulağında çevirin demişlerdi. Kremde yara falan olmasın diye vermişlerdi ama zaten bişi olmuyor en azından bizde bişi olmamıştı ana gene de sürdük 2-3 gün. Küpeyi çevirmeye dikkat edin yeter.
Dgnbsr kaderaa4 ben 2. Defa deldirdim zorunda kaldım ilkinde yara oldu mecbur çıkarmak zorunda kaldık o zaman 3 yaşında yoktu ve daha kolay deldirmistim şimdi birazcık zorlandım
Dgnbsr kaderaa4 benim küpe konusun tranvam olunca birazcık daha dikkat ettim ilk zamanlar bize de erkek diyorlardi pembe giydirdiğim hâlde 🤦🏼♂️
kaderaa4 kaderaa4 me fatmacemre merhabalar ben bugün deldirdim kulağını bebişin çok ağlamadı korktuğum kadar değilmiş çok çabuk hallettiler eczanede hemencecik de sustu:)
esraalic Dgnbsr ben 1 yaşında deldirdim küpenin arkasını oynat surekli sağa sola dediler işte yara olursa krem sur dediler çok şükür yara falan olmadı şu an gayet iyi 🥰