Zeliha23 4 ay oldu doğum yapalı saçlarım dökülmeye başladı zaten dökülürdü normalde ama hamileyken ve doğumdan sonra 2 ay azaldı hatta hiç dökülmedi şimdi tekrar başladı sizlerde durum nasıl
Mini9 Zeliha23 aynı durumdayım sürekli toplu olduğundan mıdır nedir yanlarım açılmaya başlamış geçen hafta farkettim 😔
12345678901 Zeliha23 benimde aynı canım döküldü 6.ayından sonra düzene giriyor dökülmeler azalıyor extra birşey yapma işte şampuandır falan vb şeyler hormonlardan kaynaklı dökülüyor sonra düzene giriyor bünye ondan kaynaklı
Cigdem07 Zeliha23 Benim dogumdan önce hiç dökülmezdi dogum yaptım 3.5 ay oldu deli gibi dökülüyor. Arkadaşlara sordum bebek anneyi tanımaya başladıgı zaman saç dökülmesi oluyor dediler. Vitaminsizlikten desem güzelde besleniyorum ama cok can sıkıcı bi durum hergün süpürge açmak gerekiyor. 😂🙈🙈
Deletedmom114 Hani ev topuzu olur ya böyle temizlik topuzu işte elimi atmam ile o kadar geliyor elime öbek öbek 🙇🏻♀️
aylas Benimde başladı 3,5 lık oldu kızım soniki üç haftadır acayip dökülüyor😔😔 önlemek için bişey var mı acaba vitaminsiz mi kaldık kı
Zeliha23 aylas ya aslında bu olabiliyomus ama hani bende onlemek amacıyla bisey varmı diye yazayım dedim
Alazzz Cigdem07 bana da aynısını söylediler bebek annesini tanımaya başlayınca dökülür dediler ne alaka anlamadım ama 😅
Zeynept Zeliha23 ben doktoruma gittim ilaç yazdı 2 tane ama alamadım daha çünkü sigorta karşılamıyor ilaç 200tl
Alazzz Bende aynıyım hamileyken vitaminlerden herhalde baya gürleşmişti şimdi nasıl dökülüyor kafamda saç kalmadı 😔 Bi akrabam “Bebeğin seni tanımaya başlamış” dedi ne alaka anlamadım ama öyle olurmuş 😅
Srnygtkarabnr Zeliha23 benimde 3 ayın sonunda basladı önlerim açıkdı baya kan verdim falan eksiklik yok doktor sampuan verdi kullancam bakalım