Yemek secmeyen buzdolabını aç kapa kapa yapan çocuk gitti elimde tabakla geziniyorum yok yemiyor dışarı çıkarken yanımıza yemeğimizi alıyoruz hayır kesinlikle yemiyor hadi onu yemedi meyve yesin ki meyveye hayır demeyen bir çocuk düşünün onu elinde oyuncak eden çocuğa döndü yemiyor abur cubur ile çok tanışan bir çocuk değil bildikleri kraker tüplü çikolata kakaolu süt yemek yemediği i için kaldırdım onlarıda almıyorum ki her gün alan biride değildim zaten onları dışarı yola çıkacaksak eğer araçta oyalamak için veriyordum kreşte öğretmeni yiyor diyor kahvaltı ve öğlen yemeğini güzel yiyor diyor ikindi kahvaltısı çok istemiyor yemiyor diyor kreşten gelince boğazından yemek geçsin istiyorum çeşit çeşit yapıyorum o çorbayı içti belki bunu içer tavuk yemedi et yer belki o pilavı sevmedi bunu yer belki o sebzeyi yemedi bunu ister belki diye diye liste uzuyor işten yorgun argın geliyorum ocağın başındayim bunu bari yese diye bugün hevesli hevesli balık aldım belki yer diye sonuç hüsran aç aç uyudu resmen (20 aylık oğlum bu arada)