Audrey_ hepyerdeyizz incirreceli_06 durubahar [silindi] nnoktaa Aklimideliricem ygtzynp Nurdaneymen Meri-Mel Defne45 mamacitaa_ aycaunalsimsek a_ne00444 Şimdi doktordan geliyoruz kızlar doktor Viral döküntü dedi şurup verdi.
Audrey_ ummukerem pire gibi mi bilmşyorum ama pire ne gezsin olsa görmez miydim ya da bizi de ısırmaz mıydı
Aklimideliricem Bişey ısırmış desen değil alerji desen benzemiyo doktoruna atsanız mı acaba ilk defa mu oldu
Audrey_ Aklimideliricem 3-4 gündür var. Doktora attım krem söyledi bunu sürün geçmezse görüşelim dedi ne olduğu hakkında bit şey demedi iki gündür yoktu yine başladı kafayı yicem gerçekten
Audrey_ Nurdaneymen kaşınıyor ama iştahsızlık ateş falan yok doktora sormuştum 2-3 gün önce yine böyleydi hastaneye götüreyim mi dedim krem sür demişti sadece.
incirreceli_06 Audrey_ yok pire değil ayrıca pireyi görmeniz biraz zor çok küçük ve zıplıyor öldürmeye calissanizda ölmüyor küçük kırmızı bisi ne zamandır var uyuz olma ihtimali olabilir mi acaba doktora götürdünüz mü
Aklimideliricem Audrey_ götürün bence bi görsün içniz rahat etsin inşallah birşey değildir korkmayın 💚
hepyerdeyizz Audrey_ Geçip tekrarlıyor mu ? Benim oğlumda var test yaptirxaktik alerji testi şurup iciyo diye yaptiramamisgik koltuk altı vs çok fazlaydı kremle geçti . Bide stresten de olabilir bebeğiniz Farklı biseyler yasadimi yakın zamanlarda .
Audrey_ Aklimideliricem bakalım genelde uyuduktan sonra sönüyor. Eğer sönmezse birazdan götüreceğim sönerse yarın sabah kendi doktoruna götüreceğim