Tatlican Kızlar şimdi şöyle bir oyun geldi aklıma 😄Herkes alttaki annenin ne yapacağını söylüyecek. Ama anlık yapılacak şeyler olsun. Kahve, çay, makyaj, güzel kıyafet Giy vs tek birşey olsun. Ben başlıyorum alttaki anne.Şimdi kendine bir içeçek koy ve iç.
Pamukhanim_ Tatlican koydum içiyorum. 🥰 Alttaki anne eğer bebeğim uyuduysa ayaklarını uzat ve dinlen.
Orenda_ Pamukhanim_ Tamda o havadaydım fotoyu birazdan atayım 😊Alttaki anne ne kadar değerli olduğunu ve herşeyin üstesinden gelebileceğini söylesin kendine
hilal139120 Orenda_ Teşekkür ederim böyle bir motivasyona ihtiyacım vardı. 😊 Söyledim kendimi daha iyi hissettim. Alttaki anne çocuğunu uyuttu kalkıp evi mutfağı toplicak. Biraz dinlen boşver bazen dağınık kalsın 🌸💗 Kendinle ilgilen
Orenda_ hilal139120 Kendinizi iyi hissetmenize sevindim, günün sonunda hepimizin buna benzer bir motivasyona ihtiyacı var bence rahat bir şekilde uyumak ve güne güzel başlamak için💪🏻💕
Nurdaneymen gizememre teşekkür ederim yeni içtim kahvemi. Aşağıdaki anne elini karnına köy ve bebeğini sevdiğini söyle
Mariposa Nurdaneymen ayy gobusume koydum ve bebisimi cok seviyorum 🤰🏻 Alttaki anne gozlerini kapat ve hersey cok guzel olacak de kendine telkin ver 🫀
Hilal_4444 Mariposa Mariposa Herşey çok güzel olacak, çok mutluyum🥰 alttaki anne benim yerime bir kitap açıp oku birkaç sayfa( ben çocukları uyutuyorum 🤭)
ikikereanne_ Tesekkur ederim aynen dedigini yaptim. Alttaki anne namazini kilmadiysan haydi yatsi namazini kil ve dua et 🥰
Minigim38 Hilal_4444 okuyamıyorum malesef 😅çocuğumu uyutmaya ikna etmeye çalışıyorum 3 yaş sendromu 🙄 alttaki anne benim yerime mutfağı temizleyip kahve icer misin😅
Meri-Mel Minigim38 Ay ben bu saatte kahve icemem çamaşır var onu assam mutfağım temiz 😂🙏 Alttaki anne ayağını uzat ve ohhh bu günü de bitirdik diye mutlu ol.