mrymbk Herkese merhaba kizlar benim 8 aylık bi kizim var ve spiral taktırmak istiyorum özele sordum 3 buçuk falan dedi devlet hastanesinde taktiran var mı şartları neler ne zaman gitmem lazım 🤕
nurhs mrymbk ben doğum yaptıktan 3 ay sonra gittim 1000 lira ödedim. Bir şart yok bana bir şey demediler
ars9824 mrymbk doğumdan iki ay sonra gittim reglinin 2. Yada 3. Günü olması gerekiyor galiba gebelik olmadığına bakmak için kan istediler kan çıktıktan sonra doktor muayene Edip ebeye yönlendiriyor hemen takıyorlar zaten 1 dk bile sürmüyor ücret ödemedim şehir hastanesinde taktırmıştım
Japonummm ErtugrulAnnesii mrymbk nerde yaşıyorsunuz hangi özele sordunuz muayene olupda mı sordunuz yoksa telefonla mı sordunuz
Mtzzeynep mrymbk ben aile sağlığı merkezinde bedavaya taktırdım. Neden ücret ödüyorsunuz ki bedavası varken.
dorukalpinannesii Doğumdan 1yıl sonra devlette takıldım adetin 3 günü gittim 3 dakikada taktı korkcak birşey yok izmir kemalpaşa devlet hastanesi bu arada
ayazs_mom Bende devlet hastanesinde taktırdım. Regli değildim taktırırken. Beta değerime bakmak için kan tahlili istediler sonuç çıkınca taktılar. Erken bir saate randevu alırsanız aynı gün kan sonucunuz çıkar ve aynı gün taktırabilirsiniz bilginiz olsun